Antena Meniu Search
x

Premiile Grammy: tot ce trebuie să ştii despre gala de la New York

Oraşul New York se pregăteşte pentru noaptea cea mare a industriei muzicale. Pentru prima oară în 15 ani, gala Premiilor Grammy va avea loc în metropolă.

Vezi și

Oraşul New York se pregăteşte pentru noaptea cea mare a industriei muzicale. Pentru prima oară în ultimii 15 ani, gala Premiilor Grammy va avea loc în metropola americană. După rochiile negre ale actritelor, la Globurile de Aur, cântăreţii îşi vor arăta susţinerea faţă de mişcarea #MeToo purtând trandafiri albi pe covorul roşu.

New York e metropola elogiată de rapperul Jay Z în melodiile sale. Aici va avea loc gala premiilor Grammy, după o pauză de 15 ani. Şi nu e de mirare că veteranul industriei muzicale americane este şi primul pe lista favoriţilor de anul acesta.

Cine sunt favoriţii din acest an la Premiile Grammy

Soţul lui Beyonce are opt nominalizări, inclusiv la secţiunea pentru albumul anului. E urmat îndeaproape de Kendrick Lamar şi Bruno Mars, cu 7, respectiv 6 nominalizări. Amândoi vor cânta pe scena de la Madison Square Garden. 

Rihanna va susţine şi ea un recital în timpul galei. În acelaşi timp, vedeta din Barbados este şi nominalizată la categoria Cel mai bun album rap.

#metoo la Premiile Grammy

Simpaticul James Corden a fost ales pentru a prezenta spectacolul. Iar misiunea lui nu va fi deloc uşoară. Gala de anul acesta e umbrită de scandalul hărţuirilor sexuale de la Hollywood. Vedetele din industria muzicală au ales o metodă inedită pentru a-şi arăta susţinerea faţă de victimele agresiunilor.

Mişcarea #MeToo a schimbat cu adevărat oamenii, i-a făcut mai responsabili cu privire la ceea ce exprimă, pentru că este şansa lor să strălucească. Am auzit nişte zvonuri că vom vedea trandafiri albi pe covorul roşu.

Cea de-a 60-a ediţie a Premiilor Grammy nu e lipsită de controverse. Mai multe staruri, printre care Taylor Swift şi Drake, vor boicota spectacolul pe motiv că au fost trecute cu vederea la nominalizări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Premiile Grammy: tot ce trebuie să ştii despre gala de la New York