Antena Meniu Search
x

Prezentare inedită de torturi la Săptămâna Modei din Rusia

Femeile par să iubeacă moda la fel de mult pe cât iubesc dulciurile! Este concluzia care poate fi trasă în urma unui prezentări uimitoare de la Săptămâna Modei din Rusia.

de Redactia Observator

la 28.10.2019, 17:41

Vezi și

Femeile par să iubeacă moda la fel de mult pe cât iubesc dulciurile! Este concluzia care poate fi trasă în urma unui prezentări uimitoare de la Săptămâna Modei din Rusia. Iar asta pentru că în loc să prezinte noua colecţia a unei case de modă, modele au prezentat diverse tipuri de torturi realizate de o cofetărie din Moscova. Iar spectactorii nu au ezitat să guste din ele.

Îmbrăcate în body-uri colorate şi provocatoare, modelele au prezentat pe podiumul din Moscova nenumărate preparate culinare delicioase. Este vorba de mai multe torturi gigantice preparate de o cofetărie celebră din Rusia.

De la tortul sub formă de îngheţată cu o geantă Hermes în vârf până la cel care o întruchipează pe Medusa din mitologia greacă, fiecare exponat a luat prin surprindere publicul. Din cadrul prezentării nu a lipsit nici acadeaua roşie sub formă de buze.

Vedeta colecţiei a fost, în schimb, un tort viu-colorat, înalt de un metru. Însă nu doar designul i-a impresionat pe spectatori. Ci şi gustul.

Concret, fiecare spectator în parte a fost servit cu o felie din tortul gigantic. Unii dintre ei au ales chiar să îşi facă un selfie cu preparatul delicios.

Prezentarea cu torturi a fost organizată în încheierea marelui eveniment de modă de la Moscova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prezentare inedită de torturi la Săptămâna Modei din Rusia