Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit la 25 de ani

Lumea mondenă britanică este în stare de şoc după moartea neaşteptată a lui Peaches Geldof, fiica de numai 25 de ani a muzicianului şi activistului umanitar Bob Geldof.

de Redactia Observator

la 08.04.2014 , 09:12

 Mamă a doi copii, Peaches îşi cucerise, ea însăşi, un bun renume ca model şi jurnalistă de televiziune. Decesul este calificat de poliţie drept "subit şi neexplicat, dar nu suspect"

Fiică a unor părinţi celebri, Peaches Geldof a trăit sub semnul tragediei încă de la o vârstă fragedă. Când avea doar 11 ani, mama ei, prezentatoarea de televiziune Paula Yates, a fost răpusă de o supradoză de droguri. Peaches a plecat de acasă la 16 ani şi a început o carieră promiţătoare de model şi comentatoare de modă.

După un prim mariaj de numai câteva luni, ea s-a recăsătorit cu muzicianul Tom Cohen şi a adus pe lume doi copii, azi în vârstă de un an şi doi ani. Acum câţiva ani, tânăra mărturisea că, în adolescenţă, consumase droguri, dar experienţa era, acum, de domeniul trecutului.

Vezi și

O viaţă plină de promisiuni s-a curmat pe neaşteptate, din cauze încă necunoscute, la reşedinţa lui Peaches din sudul Angliei. Tragedia i-a consternat atât pe prietenii familiei cât şi pe fanii de rând.

Întâmplător sau nu, ultima fotografie postată de Peaches pe reţelele sociale o înfăţişa împreună cu mama ei, pe când avea doar câţiva ani.

"Era cea mai sălbatică, nostimă, deşteaptă, isteaţă şi ţicnită dintre noi toţi. Cum este posibil să n-o mai vedem niciodată? Am iubit-o şi o vom iubi întotdeauna", a afirmat Bob Geldof, într-un comunicat în numele familiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit la 25 de ani