Antena Meniu Search
x

PRIETENI dincolo de MOARTE! SCRISOAREA tulburătoare scrisă de solistul trupei Linkin Park după disparitia lui Chris Cornell: "Nu-mi imaginez lumea fără tine"

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, care a fost gasit spanzurat, joi, in ziua in care prietenul sau, Chris Cornell, ar fi implinit varsta de 53 de ani, a scris un mesaj emotionant dupa moartea solistului trupelor Soundgarden şi Audioslave, in mai anul acesta.

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, care a fost gasit spanzurat, joi, in ziua in care prietenul sau, Chris Cornell, ar fi implinit varsta de 53 de ani, a scris un mesaj emotionant dupa moartea solistului trupelor Soundgarden şi Audioslave, in mai anul acesta.

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden şi Audioslave, a murit pe 18 mai, la vârsta de 52 de ani. Artistul american a fost descoperit decedat în camera lui de hotel din Detroit, în primele ore ale nopţii din 18 mai, la puţin timp după ce a susţinut un concert cu trupa Soundgarden în Detroit. Medicii legişti din Wayn County au ajuns la concluzia că moartea artistului a fost o „sinucidere prin spânzurare“.

Extrem de afectat de pierderea suferita, Chester Bennington a scris urmatorul mesaj:

"Draga Chris,

Pe acelaşi subiect

I-am visat pe Beatles noaptea trecuta. M-am trezit cu Rocky Raccoon cantand in capul meu si cu o privire ingrijorata pe fata sotiei mele. Mi-a spus ca prietenul meu tocmai murise. Ganduri cu tine mi-au trecut prin minte si am plans. Inca plang, cu tristete, dar si cu recunostinta pentru minunatele clipe pe care le-am petrecut alaturi de tine si de frumoasa ta familie. M-ai inspirat in multe feluri, mai mult decat ti-ai putea imagina. Talentul tau era pur si de necontestat. Vocea ta era bucurie si durere, manie si iertare, iubire si tristete, toate la un loc. Presupun ca asta suntem cu totii. Tu m-ai ajutat sa inteleg asta. M-am uitat la un video cu tine cantand "A day in the life", a trupei Beatles, si m-am gandit la visul meu. Mi-ar placea sa cred ca e ca si cum ti-ai luat ramas bun, in felul tau. Nu-mi imaginez lumea fara tine. Ma rog sa-ti gasesti linistea in urmatoarea ta viata. Transmit iubirea mea familiei tale. Iti multumesc ca mi-ai dat sansa sa fac parte din viata ta.

Cu toata dragostea,

prietenul tau,

Chester Bennington".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost găsit spânzurat, intr-o vila din Palos Verdes (Los Angeles). 

Potrivit tzm.com, trupul acestuia a fost găsit în dimineata zilei de joi.

Chester Bennington s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri si alcool. El a declarat in trecut ca se gandeste la sinucidere, deoarece a fost abuzat sexual în copilarie de un barbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » PRIETENI dincolo de MOARTE! SCRISOAREA tulburătoare scrisă de solistul trupei Linkin Park după disparitia lui Chris Cornell: "Nu-mi imaginez lumea fără tine"