Antena Meniu Search
x

Video Prigojin tună și fulgeră din cauza ofensivei ucrainene: "Trupele fug în tăcere, este o ruşine! Şoigu, Gherasimov, vă îndemn să veniţi pe front!"

Ucraina mizează pe ofensivă. Ministerul Apărării de la Kiev a anunţat că a început atacuri pe linia frontului. Cu câteva ore înainte, Rusia s-a lăudat că a respins un asalt major şi că a distrus zeci de tancuri şi blindate. În Bahmut, trupele lui Zelenski au avansat din nou, spre furia şefului mercenarilor Wagner. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 20:58

Vezi și

Ofensiva ucraineană a vizat cinci puncte din regiunea Doneţk, anunţă ministerul Apărării de la Moscova, care adaugă - atacurile au fost respinse, iar Ucraina a pierdut 250 de soldaţi, 15 tancuri şi 21 de alte vehicule blindate. 

Igor Konașenkov, purtător de cuvânt Ministerul rus al Apărării: În total, șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri ale inamicului au intrat în acţiune. Scopul inamicului era să spargă apărările noastre în cele mai vulnerabile sectoare ale frontului. Inamicul nu și-a atins obiectivele. Nu a avut succes.

Oamenii lui Zelenski au răspuns cu o campanie. Nimeni să nu mai vorbească despre contraofensivă

Clipul a fost prezentat şi de televiziunile din Crimeea ocupată de ruşi, după ce hackerii au preluat controlul lor. Între timp, armata lui Zelenski a înregistrat un prim succes în apropiere de Bahmut, unde a preluat poziţiile armatei ruse. Motiv pentru care şeful grupului Wagner le-a cerut socoteală ministrului rus al Apărării şi generalului care supervizează invazia. 

Pe acelaşi subiect

Evgheni Prigojin, fondatorul grupului Wagner: Trupele fug în tăcere, este o ruşine! Şoigu, Gherasimov, vă îndemn să veniţi pe front! Ridicaţi armata cu pistoalele ca să poată avansa. Hai, puteţi să faceţi asta! Dacă nu, măcar o să muriţi ca nişte eroi.    

În Rusia semnele războiului se văd tot mai des

Două drone au căzut pe o autostradă într-o regiune de lângă Moscova. Ucraina are în Rusia agenţi dotaţi cu drone şi instruiţi să lanseze sabotaje, anunţă CNN. Tensiuni au creat şi susţinătorii lui Alexei Navalnîi. Mii de oameni au ieşit pe străzi ca să marcheze ziua lui de naştere, dar poliţiştii au făcut peste 100 de arestări în 23 de oraşe. În timpul acesta, văduvele soldaţilor ruşi care au murit au primit maşini noi, iar unele au părut foarte încântate pe reţelele sociale. 

Între timp, Putin agită apele în Marea Baltică. A ordonat exerciţii navale cu 3.500 de marinari şi 40 de vase. Antrenamente similare au loc în Marea Japoniei şi Marea Ohotsk. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prigojin tună și fulgeră din cauza ofensivei ucrainene: "Trupele fug în tăcere, este o ruşine! Şoigu, Gherasimov, vă îndemn să veniţi pe front!"