Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul şocant în care un primar controversat este împuşcat mortal de un lunetist, la o ceremonie de înălţare a steagului (Video)

Un controversat primar filipinez, care şi-a câştigat notorietatea făcând paradă cu oamenii pe care i-a arestat în lupta împotriva drogurilor, a fost omorât de un lunetist la o ceremonie de înălţare a steagului, relatează CNN. 

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 11:56

Momentul şocant în care un primar este împuşcat mortal de un lunetist, la o ceremonie de înălţare a steagului Momentul şocant în care un primar este împuşcat mortal de un lunetist, la o ceremonie de înălţare a steagului - Facebook

Un controversat primar filipinez, care şi-a câştigat notorietatea făcând paradă cu oamenii pe care i-a arestat în lupta împotriva drogurilor, a fost omorât de un lunetist la o ceremonie de înălţare a steagului, relatează CNN. 

Primarul oraşului Tanauan, Antonio Halili, a fost executat, în această dimineaţă, cu un singur glonţ în piept de un lunetist, identitatea asasinului nefiind cunoscută încă.

Inspectorul de poliţie Renato Mercado a declarat pentru CNN că, la câteva secunde după împuşcătură, oamenii din securitatea personală a primarului au răspuns cu focuri de armă, cauzând panică printre oficialii guvernamentali.

Articolul continuă după reclamă

Inspectorul de poliţie Edward E. Caranza a declarat pentru PNA că glonţul a fost tras de la distanţă.

Halili a fost declarat decedat la spitalul Reyes Memorial la mai puţin de o oră după incident.

Gerry Laresma, un angajat guvernamental, a surprins imagini din timpul ceremoniei.

În videoclip se vede cum primarul este în picioare, lângă mai mulţi oficiali, în timp ce este intonat imanul naţional. În momentul în care obiectivul camerei focalizează un alt grup prezent la ceremonie, se aude un singur foc de armă, urmat de ţipete. O femeie poate fi auzită cum exclamă în limba engleză: "Dumnezeule!".

Atenţie, imagini care pot afecta emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Laresma a declarat pentru o agenţie de presă din Filipine că Halili a primit numeroase ameninţări cu moartea din cauza luptei pe care o ducea cu grupările mafiote. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Momentul şocant în care un primar controversat este împuşcat mortal de un lunetist, la o ceremonie de înălţare a steagului (Video)