Antena Meniu Search
x

Un primar din Italia a agresat o româncă în sediul instituţiei

Fostul primar al localităţii Montesilvano, din provincia Pescara, Italia, riscă ani grei de închisoare după ce a agresat o româncă în sediul instituţiei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.01.2020, 15:51

Românca solicită daune de 50.000 de euro
Primarul riscă ani grei de închisoare pentru că a agresat o româncă - Il Messaggero

Fostul primar al localităţii Montesilvano, din provincia Pescara, Italia, riscă ani grei de închisoare după ce a agresat o româncă în sediul instituţiei.

Întreaga poveste s-a petrecut la începutul lui 2016, când românca a mers la primarul respectiv pentru a încerca să obţină un loc de muncă.

Conform Il Messaggero, imediat de cum românca a pătruns în biroul respectiv, bărbatul a închis uşa şi a încercat să sară pe ea.

Românca susţine că bărbatul a apucat-o de braţe, a început să o sărute, împotriva voinţei ei, şi să-i atingă zonele intime.

Intervenţia promptă a unui echipaj de poliţie nu l-a împiedicat pe fostul primar să comită alte gesturi teribile la adresa femeii.

Anchetatorii acuză că "evenimentul este unul de hărţuire şi plin de ură. Ar fi putut deveni un episod şi mai violent, dacă poliţia nu intervenea la timp".

De partea cealaltă, deşi ar exista dovezi că fostul primar ar mai fi violat şi alte femei în biroul său, avocaţii bărbatului reclamă faptul că "dosarul se bazează doar pe declaraţia presupusei victime".

În cele din urmă, procurorii au cerut patru ani şi patru luni de închisoare pentru fostul primar, în timp ce românca solicită daune în valoare de 50.000 de euro.

Urmează ca magistraţii să anunţe în cel mai scurt timp un prim verdict în acest dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un primar din Italia a agresat o româncă în sediul instituţiei