Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu racheta balistică testată de Coreea de Nord cu care Phenianul spune că ar face ravagii în SUA (VIDEO)

Au apărut primele imagini cu noua rachetă balistică pe care Coreea de Nord o testează şi despre care Phenianul susţine că poate atinge orice ţintă din SUA.

Au apărut primele imagini cu noua rachetă balistică pe care Coreea de Nord o testează şi despre care Phenianul susţine că poate atinge orice ţintă în Statele Unite.

Coreea de Nord a publicat joi zeci de fotografii cu Hwasong-15 - noua rachetă balistică intercontinentală (ICBM) despre care susţine că poate să atingă orice ţintă în Statele Unite continentale - în ziarul şi pe site-ul partidului unic, o adevărată mană pentru experţii care încearcă să distingă realitatea de fanfaronadă, relatează The Associated Press, care prezintă ce spun fotografiile despre noua rachetă.

Concluzia generală a experţilor este că racheta este mai mare, mai avansată şi are un lansator mobil de producţie locală, ceea ce îl face mai greu de distrus într-un atac preventiv.

Însă are o potenţială problemă majoră, şi anume nu poate să se ducă mai departe de coasta de vest dacă este încărcat cu un focos nuclear real şi nu fals, ca în cel pe care l-a transportat în testul de miercuri.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu racheta balistică testată de Coreea de Nord cu care Phenianul spune că ar face ravagii în SUA (VIDEO)