Antena Meniu Search
x

Primele imagini din timpul atacului armat de la târgul de Crăciun din Strasbourg. Oamenii țipă și fug panicați pe străzi (Video)

Au apărut primele imagini din timpul atacului armat de la Strasbourg, Franța, unde un bărbat a deschis focul în apropiere de Târgul de Crăciun.

Primele imagini din timpul atacului armat de la Strasbourg
Primele imagini din timpul atacului armat de la Strasbourg - Twitter/captura video

Au apărut primele imagini din timpul atacului armat de la Strasbourg, Franța, unde un bărbat a deschis focul în apropiere de Târgul de Crăciun.

În imaginile surprinse în timpul atacului, oamenii tipă și fug panicați pe străzi și încearcă să se ascundă.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Focuri de armă la Târgul de Crăciun din Strasbourg

Un bărbat a deschis focul în mai multe zone din centrul vechi, în apropiere de Târgul de Crăciun, omorând o persoană și rănind alte trei. 

Potrivit presei locale, un bărbat a deschis focul pe strada Grandes-Arcades din centrul orașului, marți, în jurul orei locale 20.00, după care a fugit spre Grand'Rue, unde a deschis din nou focul.

Polițiștii au închis centrul orașului, în jurul pieței Gutenberg.

Sunt cel puțin 5 victime, potrivit unui prim bilanț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Primele imagini din timpul atacului armat de la târgul de Crăciun din Strasbourg. Oamenii țipă și fug panicați pe străzi (Video)