Antena Meniu Search
x

Prințul Harry a ironizat tradițiile Casei Regale la emisiunea lui Stephen Colbert, ajutat de Tom Hanks

Pe val după apariţia cărţii sale Spare, tradus în limba română Rezervă, Prinţul Harry nu se sfieşte să glumească pe tema tradiţiilor regale. 

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 13:52

- Profimedia

A făcut-o aşadar şi la începutul unei celebre emisiuni de peste Ocean. Ajuns pe platourile de filmare să-şi promoveze cartea, acesta a fost întâmpinat de o fanfară. Artiştii purtau însă replici ale uniformei oficiale purtate de Cavaleria Casei Regale britanice, iar momentul ar fi fost dedicat nu lui Harry, a spus gazda show-ului, Stephen Colbert, ci actorului Tom Hanks. 

O glumă, care spun specialiştii, ar fi o nouă...desconsiderare a familiei regale britanice. În timpul interviului cu Stephen Colbert, Harry ar fi explicat şi de ce a povestit că a ucis 25 de afgani în timpul misiunilor sale. Prinţul care a făcut parte din armata britanică ani de zile a declarat că vrea să-i convingă astfel pe veterani să nu se mai simtă vinovaţi şi speră că astfel va reduce riscul de suicid în rândul foştilor militari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry a ironizat tradițiile Casei Regale la emisiunea lui Stephen Colbert, ajutat de Tom Hanks