Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prinţul Harry înfurie din nou Casa Regală. Încalcă protocolul şi depune mărturie în dosarul în care se judecă cu un grup de presă britanic

Prinţul Harry va încălca protocolul regal şi va depune mărturie la un tribunal din Londra, în dosarul care în care se judecă cu grupul de presă Mirror Group Newspapers (MGN), relatează news.ro. Prinţul Harry acuză trustul britanic că a folosit tehnici ilegale pentru a obţine informaţii despre acesta şi că a scris aproximativ 150 de articole despre el între 1996 şi 2011. 

de Redactia Observator

la 09.03.2023 , 16:46

Prinţul Harry încalcă protocolul regal. Va depune mărturie în dosarul în care se judecă cu un grup de presă britanic
Prinţul Harry încalcă protocolul regal. Va depune mărturie în dosarul în care se judecă cu un grup de presă britanic - Profimedia Images

Prinţul Harry acuză trustul MGN că foloseşte tehnici ilegale pentru a obţine informaţii şi că a scris aproximativ 150 de articole despre el între 1996 şi 2011, scrie BFM TV. 

Harry a depus o plângere împotriva MGN în 2019. El apare alături de starul pop Elton John, cântăreaţa Cheryl şi actriţa Elizabeth Hurley printre celebrităţile britanice care au cerut despăgubiri de la trustul de presă pentru această piraterie.

Membrii familiei regale au refuzat întotdeauna să se prezinte în instanţă

Articolul continuă după reclamă

Această audiere va avea loc în mai, în aceeaşi lună cu încoronarea regelui Charles III. Ducele de Sussex este primul membru al familiei regale care a depus mărturie într-un proces civil.

Membrii familiei regale au refuzat întotdeauna să se prezinte în instanţă. În 2002, prinţul Charles s-a opus participării la procesul fostului său majordom Paul Burrell, care a fost acuzat de furt. Mai recent, prinţul Andrew a soluţionat în afara instanţei o plângere împotriva lui pentru viol.

Prinţesa Anne, sora lui Charles, este singurul membru al familiei regale care a fost condamnat în instanţă: prima dată în 2001 pentru viteză şi a doua în 2002, când unul dintre câinii ei a atacat un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Prinţul Harry înfurie din nou Casa Regală. Încalcă protocolul şi depune mărturie în dosarul în care se judecă cu un grup de presă britanic