Antena Meniu Search
x

Prinţul William se gândeşte deja la propria ceremonie de încoronare. Vrea să renunţe la tradiţii ca să se simtă "modern" şi "relevant"

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, a început să se gândească deja la ceremonia de încoronare pe care și-o dorește, spunând că vrea să se simtă "modern" și "relevant", potrivit unor persoane din cercul său de apropiaţi.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 09:11

Prinţul William se gândeşte deja la propria ceremonie de încoronare. Vrea să renunţe la anumite tradiţii ca să se simtă "modern" şi "relevant"
Prinţul William se gândeşte deja la propria ceremonie de încoronare. Vrea să renunţe la anumite tradiţii ca să se simtă "modern" şi "relevant" - Profimedia Images

Prințul William a început deja să se gândească la cum va arăta propria sa încoronare, la doar câteva zile după ceremonia tatălui său, regele Charles al III-lea, susţin persoane apropiate de familia regală.

Prințul de Wales dorește ca încoronarea "să arate și să se simtă diferit" față de ceremonia de două ore de care tatăl său a avut parte la Westminster Abbey – cu un accent pe un eveniment care l-ar putea face pe acesta să se simtă "modern" și "relevant", potrivit Mirror.

Încoronarea trebuie să fie "modernă şi unificatoare"

O sursă apropiată prinţului în vârstă de 40 de ani a declarat pentru The Times: "El chiar se gândește, cum facem ca încoronarea lui să se simtă relevantă în viitor? El este conștient de faptul că, peste 20 de ani sau atunci când îi va veni timpul, încoronarea trebuie să fie modernă, dar și unificatoare pentru națiune și Commonwealth. Cred că încoronarea lui va arăta și se va simți destul de diferit".

Pe acelaşi subiect

Ei au susținut, de asemenea, că William va căuta să scape de "omagiul poporului" inclus în încoronarea lui Charles care a avut loc pe 6 mai, care a fost modificată în ultimul moment când s-a dovedit a fi controversată.

O sursă apropiată lui William a spus: "Nu există nicio modalitate de a merge pe acel traseu sau ceva asemănător". A continuat spunând că William a admirat decizia tatălui său de a zgudui lucrurile schimbând părți majore ale ceremoniei și că acest lucru l-a determinat să se gândească la ce va face atunci când va veni rândul lui.

Prinţul William renunţă deja la tradiţii

O altă persoană din interior a spus că, deși nu a existat un "plan măreț" până acum, prințul și echipa sa au fost în mod natural "reflexivi" la recenta ceremonie și că este "extrem de important pentru el ca aceasta să evolueze pentru a fi relevantă ori de câte ori se întâmplă".

Se pare că prințul William a decis să nu aibă o ceremonie de învestitură ca prinț de Wales - în ceea ce ar putea fi un semn al intențiilor sale de a rupe mai multe tradiții pe măsură ce avansează în viața regală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prinţul William se gândeşte deja la propria ceremonie de încoronare. Vrea să renunţe la tradiţii ca să se simtă "modern" şi "relevant"