Antena Meniu Search
x

Profesoară din Anglia, care s-a iubit cu un elev de 15 ani, condamnată la ani grei de închisoare

O profesoară de 35 de ani, din Anglia, s-a iubit cu un elev de 15 ani şi a fost condamnată la peste şase ani de închisoare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.03.2021, 18:17

Profesoara din Anglia care s-a iubit cu un elev de 15 ani va fi înscrisă într-un registru al prădătorilor
Profesoara din Anglia care s-a iubit cu un elev de 15 ani este măritată - El Heraldo
  • Profesoara din Anglia care s-a iubit cu unul dintre elevii ei are 35 de ani.
  • Profesoara din Anglia care s-a iubit cu unul dintre elevii ei este măritată.

Kandice Barber, din Wendover, lucra ca profesor supraveghetor la o şcoală, în momentul în care i s-a pus pata pe un elev de 15 ani.

Conform Daily Star, profesoara a trimis poze topless elevului şi chiar un video în care se autosatisfăcea, în speranţa că îl poate corupe pe acesta.

De aici şi până la o noapte fierbinte petrecută împreună a mai fost un singur pas. Elevul a căzut în mrejele profesoarei şi cei doi au ajuns să se iubească nebuneşte pe un câmp.

În cele din urmă, povestea dintre cei doi a ieşit la iveală, chiar dacă profesoara l-a ameninţat pe elev că va avea şi el de suferit dacă se află despre relaţia dintre cei doi.

Profesoara din Anglia care s-a iubit cu un elev de 15 ani este măritată

Kandice Barber, profesoara din Anglia care s-a iubit cu un elev de 15 ani, este măritată, a fost găsită vinovată de coruperea minorului iar vineri, la circa o lună de la momentul în care a fost găsită vinovată, magistraţii de la Curtea Coroanei din Aylesbury au dat şi sentinţa, condamnând-o la şase ani şi două luni de închisoare.

Mai mult, după ce va fi eliberată din închisoare, Kandice trebuie să înştiinţeze în permanenţă autorităţile în legătură cu locul în care se află, numele ei va fi trecut într-un registru al prădătorilor sexuali şi va avea interzis să mai lucreze cu minori sau cu tineri vulnerabili.

Magistraţii au decis să ia o măsură drastică în cazul profesoarei pe motiv că "avea misiunea să ajute elevii să ia deciziile corecte şi ea i-a ajutat să ia cele mai greşite decizii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Profesoară din Anglia, care s-a iubit cu un elev de 15 ani, condamnată la ani grei de închisoare