Antena Meniu Search
x

O profesoară intră live pe facebook îmbrăcată în pijama şi citeşte poveşti de noapte bună

O profesoară intră live pe facebook îmbrăcată în pijama şi citeşte poveşti de noapte bună. Mii de oameni o urmăresc pe femeia care a devenit un fenoment atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.03.2019, 11:26

O profesoară intră live pe facebook îmbrăcată în pijama şi citeşte poveşti de noapte bună. Mii de oameni o urmăresc pe femeia care a devenit un fenoment atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

În fiecare marți, la ora 19:30, Belinda se aşează confortabil într-un fotoliu, în pijamale, apoi începe transmisia live pe facebook a sesiunii sale de citit poveşti. Femeia e directoarea Şcolii Elementare din Homer, Texas, şi a început să spună poveşti pe reţeaua de socializare în dorinţa de a încuraja obiceiurile bune de dinainte de culcare, cum ar fi ascultatul poveştilor.

"Nu sunt în casa fiecărui copil, așa că nu știu dacă toți au pe cineva care să le citească de noapte bună. Este doar o modalitate de a oferi copiilor această experienţă unică.", a declarat Belinda George pentru WBAL TV.

Prima sesiune de poveste de noapte bună, la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, a primit imediat feedback pozitiv. De atunci, ea a făcut un obicei din asta şi în fiecare marți seara, iar clipurile ei au atras mii de privitori.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Keava Turner, o mamă din Beaumont, a spus că toți cei patru copii ai ei se uită profesoară şi adoră poveştile spuse de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O profesoară intră live pe facebook îmbrăcată în pijama şi citeşte poveşti de noapte bună