Antena Meniu Search
x

Proteste de amploare în Germania şi Danemarca

Masacrul de la publicaţia Charlie Hebdo continuă să scoată sute de mii de oameni în stradă! În Danemarca şi Germania câteva mii au protestat faţă de islamizarea Europei.

Vezi și

Masacrul de la publicaţia Charlie Hebdo continuă să scoată sute de mii de oameni în stradă! În Danemarca şi Germania câteva mii au protestat faţă de islamizarea Europei. 

A fost haos pe străzile din Munchen, după lăsarea serii. Opt sute de membri ai controversatei mişcări "Europenii patrioţi împotriva islamizării Occidentului", cunoscută sub acronimul de PEGIDA, au fost întâmpinaţi de 12 mii de manifestanţi care condamnă ideologia lor anti-islamică. Cele două tabere s-au întâlnit şi pe străzile din berlin, unde oamenii legii au format un zid uman, pentru a preveni orice incident.

În Copenhaga cei care se tem de islamizarea europei au mărsăluit îmbrăcaţi în alb şi cu torţe în mâini. Reacţia trecătorilor a fost promptă. Oamenii au orgazinat un protest ad-hoc

În Pakistan sute de oameni au protestat faţă de caricaturile publicaţiei de satiră, Charlie Hebdo. Furioşi că i-au insultat pe Profetul Mahomed, pakistanezii au vrut să se răzbune pe francezi, însă au incendiat, din greşeală, drapelul italian, pe care l-au confundat cu tricolorul Franţei.

Jihadiştii din Gaza şi-au vărsat furia pe steagul Franţei, pe care l-au incendiat şi călcat în picioare. În replică, Francois Hollande a afirmat că Franţa nu jigneşte pe nimeni când îşi apără ideile.

Francezii apreciază felul în care preşedintele lor a gestionat criza teroristă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Proteste de amploare în Germania şi Danemarca