Antena Meniu Search
x

Video Putin spune că Biden e mai bun pentru Rusia decât Trump: "E o persoană cu mai multă experiență, este previzibil"

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a făcut o declaraţie cu totul neaşteptată! După interviul controversat cu jurnalistul american Tucker Cralson, liderul de la Kremlin nu s-a ferit să spună că îl preferă pe democratul Joe Biden în locul lui Donald Trump.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 10:28

Vezi și

Putin şi-a justificat alegerea prin a spune că Biden este este mult mai experimentat și previzibil. Totuşi, i-a luat apărarea lui Trump, în legătură cu declaraţia şocantă pe care a făcut-o la adresa ţărilor din NATO

Vladimir Putin, președintele Rusiei: El este persoana cu mai multă experiență, este previzibil, este un politician din elita veche. Dar vom lucra cu orice lider în care poporul american are încredere.

Vladimir Putin, președintele Rusiei: Donald Trump a încercat să forțeze Europa să crească cheltuielile pentru apărare. Din punctul de vedere al europenilor, nu există o logică în asta, ei vor ca SUA să continue să îndeplinească, gratuit, unele dintre angajamentele care au apărut încă de la formarea NATO. Este treaba lor și nici măcar nu văd rostul NATO.

Putin a refuzat să comenteze despre dezbaterile din SUA privind vârsta lui Biden

Pe acelaşi subiect

"Când l-am întâlnit pe Biden în Elveţia, acum trei ani, este adevărat, se vorbea deja despre incapacitatea lui, dar nu am observat nimic de acest gen", a spus el.

"Ceea ce trebuie să examinăm este poziţia politică şi poziţia actualei administraţii (americane) este extrem de nefastă şi greşită", a adăugat Putin.

Moscova "va lucra cu orice lider american în care poporul american va avea încredere", a afirmat, de asemenea, preşedintele rus.

Campania prezidenţială din Statele Unite a fost zguduită săptămâna trecută de comentariile devastatoare ale unui magistrat despre memoria preşedintelui american, în vârsta de 81 de ani. Această observaţie a fost respinsă de către tabăra lui Joe Biden, scrie Agerpres.

Procurorul special însărcinat cu anchetarea acuzaţiilor de gestiune defectuoasă a documentelor secrete de către Joe Biden a decis să nu recomande urmărirea penală într-un raport publicat joia trecută, care îl descrie pe preşedintele american drept "un bărbat în vârstă cu o memorie slabă", notează AFP.

Numit în ianuarie 2023 de ministrul american al justiţiei, Merrick Garland, procurorul special Robert Hur a concluzionat că "inculparea nu s-ar justifica" împotriva lui Joe Biden, 81 de ani.

Această numire a urmat descoperirii în 2022 a unor documente confidenţiale datând de pe vremea când Joe Biden era vicepreşedinte (2009-2017) în reşedinţa sa din Wilmington, Delaware, precum şi într-un fost birou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Putin spune că Biden e mai bun pentru Rusia decât Trump: "E o persoană cu mai multă experiență, este previzibil"