Antena Meniu Search
x

Răfuială cu săbii şi cuţite într-un parc din Londra, un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat. Martofii au privit cu groază: "Să-l ajute cineva!" - VIDEO

Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut şi înjunghiat de mai multe persoane, într-un atac teribil petrecut în plină zi, într-un parc din Londra.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.06.2021, 15:49

Imagini de la faţa locului
Răfuială cu săbii şi cuţite într-un parc din Londra, un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat - Twitter / @KhanMustGo

Videoclipul cu puternic impact emoţional, distribuit masiv pe reţelele de socializare, arată momentul în care adolescentul este fugărit de un grup de bărbaţi cu săbii şi cuţite, înainte să fie înjunghiat. Incidentul a avut loc în plină zi, în parcul Hyde din Londra.

Într-un clip filmat de alt martor, tânărul este trântit la pământ, prins de unul dintre bărbaţi şi lovit cu pumnii şi picioarele. Teroarea a continuat minute bune sub privirile îngrozite ale oamenilor care ţipau şi încercau să se îndepărteze pentru a nu fi prinşi între atacatori.

La scurt timp agresorii s-au făcut nevăzuţi, lăsând victima să zacă în agonie, la pământ. Un martor terifiat s-a apropiat atunci, strigând: "Rapid. Primul ajutor, orice. Să-l ajute cineva!". Oamenii s-au adunat în jurul victimei şi au sunat la salvare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă s-au deplasat imediat la faţa locului. Tânărul a fost identificat şi transportat de urgenţă la spital; ofiţerii au securizat locul producerii atacului.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă. A fost găsit un bărbat, despre care se crede că are vârsta de 17 ani, cu mai multe plăgi înjunghiate. A fost dus la spital pentru tratament; medicii spun că rănile nu îi pun în pericol viaţa. Până în acest moment nu a fost făcută nicio arestare, ancheta continuă” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Parcul, aflat în centrul Londrei, era destul de aglomerat la momentul respectiv, localnicii bucurându-se de o seară de vară caldă, după o perioadă cu temperaturi scăzute, potrivit Mirror.

Ancheta este în desfăşurare; forţele de ordine au rugat cetăţenii care au fost martori la evenimentul cumplit şi au mai multe informaţii să contacteze poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Răfuială cu săbii şi cuţite într-un parc din Londra, un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat. Martofii au privit cu groază: "Să-l ajute cineva!" - VIDEO