Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Rămâi în pace, înger blând". Filmul morții lui Devis, băiatul român ucis în Italia, pe șoseaua de centură din Torino

Tragedie în familia unor români din Italia. Și-au pierdut fiul într-un accident teribil, după ce a fost lovit mortal de o mașină, pe șoseaua de centură din Torino. Băiatul de 21 de ani era șofer pe o platformă de tractări auto și urma să ridice o motocicletă avariată, când s-a produs nenorocirea. Un impact teribil, care nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețure. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.08.2023, 13:08

Numele lui era Devis Hazu, și avea doar 21 de ani.

Născut în Italia, într-o familie de români, cu domiciliul în Moncalieri, băiatul era șofer pe o platformă de tractări auto, iar miercuri seară, tânărul muncea.

Filmul tragediei

Oprise vehiculul pe banda de urgență, între joncțiunea San Paolo și Torino, și încărcase pe platformă o motocicletă defectă. În timp ce se deplasa pe marginea șoselei, probabil pentru a se urca la volan și a pleca, Devis a fost lovit în plin de o mașină.

Pe acelaşi subiect

Autoturismul era condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, care a oprit, ulterior fiind transportată la spitalul Moncalieri în stare de șoc. Pentru băiat, însă, nu a mai fost nimic de făcut, în ciuda ajutorului acordat la timp. Un medic a trecut întâmplător cu mașina chiar după producerea tragediei, a încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă fără succes.

Devis era pasionat de fotbal

După ce a urmat cursurile Institutului profesional Dalmazio Birago din Torino, tânărul a pornit pe calea asistenței rutiere, lucrând pentru Aci Group, scrie Correre della Sera

Fotbalul a fost o mare pasiune Devis, la fel ca și muzica rap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe rețelele de socializare, rude, prieteni și colegi și-au amintit de el cu multă afecțiune și emoție. 

"Dragă Devis Hazu , înger pe pământ, acum înger ceresc. Îmi este greu sa mai privesc pozele în care acum o lună eram cu toții fericiți: era printre puținele momente când te puteai bucura liniștit; munca pe care o făceai de multe ori te ținea departe de momentele de bucurie și te dedicai cu drag situațiilor și persoanelor în dificultate, adeseori punându-ți viața în pericol. De data aceasta destinul sau Dumnezeu (daca există, pentru că în situații similare îi pui la îndoială existența și îți vine parcă să îl condamni) a decis ca viața ta pe pământ să ia sfârșit și să îți continui misiunea de om bun printre îngerii păzitori. Îmi este greu să vorbesc despre tine la trecut; nu este drept că viața unui om atât de tânăr să se sfârșească în așa fel tragic!! Erai, probabil, printre puținii tineri din ziua de astăzi respectuoși, generoși, ajutător, protectiv cu familia ta și mereu cu zâmbetul pe buze. Un suflet cald și bun... Rămâi în pace înger blând", a transmis Roxana Rotariu.

"Te rog, Dev, dă-ne putere să depășim asta și fă-ne să zâmbim iar, așa cum doar tu știai să o faci", a scris și Andor, vărul lui Devis.

Polițiștii rutieri continuă să cercetările, pentru stabilirea exactă a dinamicii accidentului și a eventualelor răspunderi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Rămâi în pace, înger blând". Filmul morții lui Devis, băiatul român ucis în Italia, pe șoseaua de centură din Torino