Antena Meniu Search
x

Video Rapper din SUA, acuzat că a "profanat" palatul prezidenţial din Ghana. A filmat pe ascuns în clădire: "În America nu știam că există așa ceva"

Rapperul american Meek Mill a prezentat scuze pentru că a filmat pe ascuns un videoclip în palatul prezidențial din Ghana. Filmarea din clădirea cunoscută și sub numele de Casa Jubilee a stârnit proteste în Ghana.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 15:35

Rapperul Meek Mill îşi cere scuze, după scandalul din Ghana
Rapperul Meek Mill îşi cere scuze, după scandalul din Ghana - Instagram

Mill a fost acuzat de „profanarea" Casei Jubilee, iar parlamentarii ghanezi au ridicat întrebări cu privire la potențialele riscuri de securitate, relatează Mediafax. Într-o declarație, Mill a spus că își va asuma „responsabilitatea pentru greșeala sa”. El a declarat că a încercat să facă o legătură între oameni prin intermediul muzicii și a precizat că oficialii președintelui Ghanei, Nana Akufo-Addo, nu au știut că se filma un videoclip cu ajutorul unei mici camere.

Rapperul Meek Mill: "În America nu știam că există așa ceva"

„În America nu știam că există așa ceva și am fost încântați să o arătăm pentru că nu prea apare Ghana în mass-media noastră! Așa că îmi voi asuma responsabilitatea pentru greșeala mea! Vom continua să facem presiuni pentru a face legătura dintre negrii din America și Africa. Ceea ce încerc să fac este mai mult decât un videoclip și ar trebui să vedeți în curând! Îmi ofer scuze și față de birou!”, a declarat rapperul american Meek Mill, potrivit BBC.

Biroul președintelui nu a comentat incidentul, iar Mill a șters videoclipul de pe Instagram.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mill, care s-a născut Robert Rihblek Williams în Philadelphia, a călătorit în Ghana luna trecută, după ce a aflat cu ajutorul unui test că este 18% ghanez. A cântat la un concert din Accra, a mers cu bicicleta pe străzile orașului și a fost invitat să vadă Casa Jubilee.

Imaginile filmate în timpul vizitei sale au fost încărcate pe Instagram duminică, provocând indignare în națiunea vest-africană. Unii parlamentari au anunțat că vor cere o anchetă, iar alții s-au declarat jigniți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Rapper din SUA, acuzat că a "profanat" palatul prezidenţial din Ghana. A filmat pe ascuns în clădire: "În America nu știam că există așa ceva"