Antena Meniu Search
x

Video Război pe străzile din Napoli. Ultrașii lui Eintracht Frankfurt s-au dezlănțuit înaintea meciului din Liga Campionilor

Violenţe la Napoli, înaintea meciului de fotbal din Liga Campionilor între echipa locală şi Eintracht Frankfurt. Aproximativ 600 de suporteri ai echipei germane au aruncat cu fumigene, pietre, scaune şi torţe spre poliţişti, supăraţi că nu li se permite să asiste la partida de fotbal.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 09:58

Vezi și

Forţele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene, cu atât mai mult cu cât suporterii echipei Napoli i-au atacat oponenţii germani.

Fanii echipei din Frankfurt ştiau că au interdicţie să intre pe stadion, cu toate acestea au mers în Napoli. Violenţele s-au petrecut într-o piaţă din centrul istoric al oraşului. 

Suporterii Eintracht sunt faimoşi pentru comportamentul lor agresiv, motiv pentru care autorităţile italiene au decis să le blocheze din start accesul pe stadion. Ca să nu existe probleme suplimentare, au interzis şi prezenţa fanilor echipei Napoli, dar asta nu i-a consolat pe germani. 

Napoli merge în sferturile de finală

Pe acelaşi subiect

La Napoli, într-o zi complicată, cu incidente provocate în oraș de fanii germani, gazdele au obținut calificarea fără emoții, plecând de la un avantaj de 2-0, obținut în manșa tur. Pentru napoletani, calificarea în sferturile competiției este o premieră în istoria clubului. 

Două goluri marcate de Osimhen și un penalty transformat de Zielinsky, au adus victoria categorică cu 3-0 pentru italieni, în fața unui stadion entuziast. Napoli devine astfel a treia echipă din Italia calificată în sferturile de finală, după Inter Milano și AC Milan.

Cele 8 echipe ajunse în faza sferturilor de finală sunt Manchester City, Benfica Lisabona, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Internationale Milano și Bayern Munchen.

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală și semifinale va avea loc vineri la amiază la sediul UEFA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Război pe străzile din Napoli. Ultrașii lui Eintracht Frankfurt s-au dezlănțuit înaintea meciului din Liga Campionilor