Antena Meniu Search
x

Războiul din Alep, trăit de o fetiţă de 7 ani, care postează, în timp real, DEZASTRUL: “Acum ne este foarte frică pentru vieţile noastre, suntem în pericol. Nu ştim cât timp vom mai supravieţui” (FOTO + VIDEO)

Bana Alabed, de doar şapte ani, a impresionat o lume întreagă datorită curajului cu care vorbeşte despre ceea ce trăieşte în fiecare zi: războiul din Alep, Siria.

Bana Alabed, de doar şapte ani, a impresionat o lume întreagă datorită curajului cu care vorbeşte despre ceea ce trăieşte în fiecare zi: războiul din Alep, Siria.

Fetiţa îşi povesteşte pe reţeaua de microblogging traiul de zi cu zi, alături de mama sa, Fatemah, acestea postând despre cum este să trăieşti într-o zonă de conflict.

Potrivit site-ului good.is, cele două postează cu rândul, fiecare semnându-se la finalul mesajului.

Contul de Twitter a strâns peste 58.000 de urmăritori. Printre postările înfricoşătoare se numără:

“Acum, ne este foarte frică pentru vieţile noastre, suntem în pericol. Nu ştim cât timp vom mai supravieţui. - Fatemah #Alep";

“Bună ziua din #Alep. Citesc ca să uit de război - Bana";

“Aceasta este grădina noastră bombardată. Obişnuiam să mă joc în ea, dar acum nu mai am unde să mă joc - Bana";

"Dormim în timp ce auzim cum cad bombele, O să mai postez mâine dacă suntem în viaţă - Fatemah";

"Opriţi bombardarea acum, vreau să dorm. Sunt obosită. - Bana";

"Vă rog, lăsaţi-mă să fiu fericită şi opriţi războiul - Bana #Alep".

Potrivit unui interviu acordat BBC, una dintre prietenele ei apropiate a fost omorâtă în timpul unui bombardament din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Războiul din Alep, trăit de o fetiţă de 7 ani, care postează, în timp real, DEZASTRUL: “Acum ne este foarte frică pentru vieţile noastre, suntem în pericol. Nu ştim cât timp vom mai supravieţui” (FOTO + VIDEO)