Antena Meniu Search
x

Video Reacţia spumoasă a unui bebeluş din Marea Britanie, atunci când gustă ciocolata pentru prima dată

O mămică din Marea Britanie şi-a filmat bebeluşul atunci când a descoperit ciocolata pentru prima dată. Iar reacţia copilului este de-a dreptul adorabilă.

de Monica Palade

la 15.02.2021, 17:03

Reacţia spumoasă a unui bebeluş din Marea Britanie, atunci când gustă ciocolata pentru prima dată - iStock/Getty Images

Victoria Jagger, o mămică de 36 de ani din Bromley, Kent, a vrut să păstreze mereu vie reacţia băieţelului său, atunci când descoperă mousseul de ciocolată.

Copilul face ochii mari şi dă din braţe de bucurie, iar reacţia sa a făcut înconjurul internetului.

Cel mai popular dulce din lume

Nici nu e de mirare având în vedere că ciocolata a rămas în continuare cel mai popular dulce din lume. Iar medicii chiar ne sfătuiesc să o consumăm, cu moderaţie însă, pentru că are efecte benefice asupra organismului.

Scade riscul de accident vascular, este un bun antioxidant, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, stimulează capacitatea de concentrare şi, evident, ne face mai fericiţi, prin eliberarea endorfinelor.

Potrivit specialiştilor, un consum moderat de ciocolată neagră diminuează riscul îmbolnăvirii inimii în cazul persoanelor sănătoase. Consumul de ciocolată reduce uşor tensiunea arterială, ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi creşte flexibilitatea arterelor.

În urma unor studii s-a constat că persoanele care au consumat ciocolată neagră timp de trei luni au prezentat un risc minim de infarct. Medicii susţin că ciocolata neagră protejează inima, însă doar atunci când este consumată în cantităţi moderate.

În plus, datorită vitaminei B3 existentă în ciocolată, se reduce depunerea de grăsimi pe artere. Deşi pare greu de crezut, ciocolata inclusă aparent în categoria dulciurior care afectează colesterolul în sens negativ, are un efect benefic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată din nou

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Reacţia spumoasă a unui bebeluş din Marea Britanie, atunci când gustă ciocolata pentru prima dată