Antena Meniu Search
x

Video Reacție surprinzătoare a lui Donald Trump, după ce Joe Biden s-a prăvălit pe scenă la o ceremonie din Colorado

Cel mai important om al planetei, la pământ. Preşedintele Joe Biden s-a prăvălit pe scenă la o ceremonie din Colorado. După ce a înmânat ultima diplomă, s-a împiedicat pe scenă şi a căzut în faţa a mii de oameni. "Am fost atacat de un sac de nisip", a glumit el după incident. Donald Trump a comentat şi el căderea preşedintelui, ultima dintr-un şir lung de evenimente similare. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 21:27

Vezi și

Căzătura a venit la finalul unei ceremonii lungă de cinci ore, la o academie pentru cadeţii Forţelor Aeriene. După ce a înmânat medalii timp de o oră şi jumătate, Biden s-a împiedicat de un sac de nisip. A fost ajutat să se ridice, iar Casa Albă a precizat că nu a păţit nimic. Preşedintele american a glumit pe seama incidentului. 

Joe Biden, președintele SUA: Am fost atacat de un sac de nisip! 

Marele rival al lui Biden, Donald Trump, a comentat suprinzător de empatic incidentul. 

Donald Trump, fostul președinte al SUA: Sper că nu a fost rănit. Dar toată treaba este o nebunie! E un loc rău în care să cazi. A fost la Academia Forţelor Aeriene, nu? Nu este o întâmplare care să ofere inspiraţie. 

Pe acelaşi subiect

În schimb, guvernatorul Floridei, intrat recent în cursa pentru Casa Albă, nu a avut deloc milă.

Ron DeSantis, candidat la preşedinţia SUA: Îi urăm lui Joe Biden însănătoşire grabnică în caz că s-a rănit, dar urăm, de asemenea, şi Statelor Unite să îşi revină rapid după "rănile" provocate de Joe Biden şi politicile lui. 

Joe Biden a avut mai multe momente în care a căzut pe scările avionului sau cu bicicleta

Iar la unele evenimente a părut confuz, s-a pierdut pe scenă sau a încercat să strângă mâna unor oameni care nu existau. Din acest motiv, republicanii l-au acuzat că, la cei 80 de ani ai săi, nu este în deplinătatea facultăţilor mintale să conducă ţara.

Fosta ambasadoare a lui Trump la ONU a cerut teste cognitive pentru candidaţii la preşedinţie peste 75 de ani. Cei mai mulţi americani sunt îngrijoraţi din cauza vârstei lui Biden şi nu vor ca el să lupte pentru al doilea mandat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Reacție surprinzătoare a lui Donald Trump, după ce Joe Biden s-a prăvălit pe scenă la o ceremonie din Colorado