Antena Meniu Search
x

Recuperarea actorului Jeremy Renner va dura ani de zile, spun prietenii apropiaţi. "Starea lui e mai gravă decât crede lumea"

Jeremy Renner, în vârstă de 52 de ani, cunoscut din filmele Marvel, a suferit răni grave după ce un utilaj de îndepărtat zăpada i-a zdrobit piciorul. Actorul ajuta un membru de familie, a cărui maşină nu mai mergea. El a fost operat de două ori pentru traumatismele toracice şi leziunile ortopedice suferite în timpul accidentului, potrivit Daily Mail.

de Iris Duţescu

la 18.01.2023, 09:47

Jeremy Renner
Actorul Jeremy Renner şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, după ce s-a accidentat - Instagram / Jeremy Renner

Starea de sănătate a lui Jeremy Renner s-a înrăutăţit considerabil, potrivit prietenilor apropiaţi ai actorului. Renner îşi ajuta prietenul de familie, a cărui maşină nu mai mergea, la dezăpezit, în apropierea Lacului Tahoe din Nevada, când un plug de peste 6.000 de kilograme l-a călcat. 

La momentul respectiv, apropiaţii lui Renner au declarat că actorul suferise traumatisme toracice şi leziuni ortopedice şi se afla în stare critică, dar stabilă, după intervenţiile chirurgicale. Cu toate acestea, acum, prietenii spun că rănile bărbatului sunt mult mai grave şi că "aproape a murit" în timp ce aştepta ajutor medical. 

"E mult mai rău decât crede lumea. Jeremy e foarte conştient de faptul că aproape a murit acolo. Partea dreaptă a pieptului lui Jeremy a fost zdrobită, iar partea superioară a toracelui său a cedat. A avut şi o leziune gravă la nivelul capului, care sângera, şi o rană la picior", a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Mama şi sora actorului, alături de el la orice pas

Pe acelaşi subiect

Prietenii lui Renner au adăugat că ar putea trece câţiva ani până când actorul îşi va reveni complet. "Jeremy a avut dureri mari, îi era greu să respire. Ştia că este în stare gravă şi că e posibil să nu supravieţuiască", a spus sursa.

"Până acum, Jeremy fost operat de două ori, şi probabil va avea nevoie şi de alte intervenţii chirurgicale la picior. Doctorii obişnuiesc să lase timp între operaţii, pentru a-i permite organismului să se vindece, şi asta se întâmplă şi în cazul acesta", a adăugat sursa.

Mama actorului, Cearley, şi sora sa, Kym, au fost alături de el încă din ziua accidentului, încercând să îi distragă atenţia de la procesul anevoios de vindecare. Ele au declarat că Jeremy "e un luptător şi e determinat să treacă peste asta".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Recuperarea actorului Jeremy Renner va dura ani de zile, spun prietenii apropiaţi. "Starea lui e mai gravă decât crede lumea"