Antena Meniu Search
x

Reglementarea preţurilor la alimente, benzină sau medicamente poate fi propusă "în orice moment" în Parlamentul Rusiei

După două săptămâni de război, comisiile parlamentare ruse sunt pregătite să introducă propuneri de reglementare a preţurilor la alimente, medicamente şi alte bunuri, a anunţat miercuri agenţia rusă de presă Interfax, citându-l pe Alexander Khinshtein, parlamentar şi membru al partidului de guvernământ al preşedintelui rus Vladimir Putin, Rusia Unită, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 09.03.2022, 21:21

Rusia, gata să propună reglementarea preţurilor la alimente
Rusia, gata să propună reglementarea preţurilor la alimente - Profimedia

Parlamentul Rusiei vrea să introducă reglementarea preţurilor la alimente, medicamente şi alte bunuri. O astfel de iniţiativă legislativă este deja pregătită de comisiile parlamentare şi ar putea fi propusă "în orice moment", a declarat Alexander Khinshtein, potrivit Agerpres.

Rata anuală a inflaţiei din Rusia, la cel mai ridicat nivel din ultimii 7 ani

Autorităţile au anunţat miercuri că rata anuală a inflaţiei în Rusia a accelerat la 9,15% în februarie, de la 8,73% luna precedentă, cel mai ridicat nivel din ultimii şapte ani, pe fondul deprecierii semnificative a rublei, în urma sancţiunilor occidentale impuse Moscovei după invadarea Ucrainei.

Aproape toate preţurile, de la pâine până la benzină, s-au majorat, printre cele mai mari creşteri fiind preţurile la zahăr şi cereale (cum ar fi hrişca, un produs important pentru ruşi, care îşi fac stocuri), cu 20,6% şi, respectiv, 18%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Reglementarea preţurilor la alimente, benzină sau medicamente poate fi propusă "în orice moment" în Parlamentul Rusiei