Antena Meniu Search
x

Reportera concediată de RTL, după ce s-a murdărit pe haine de noroi înainte de transmisiunea Live, scuze publice: "Ca jurnalist, acest lucru nu ar fi trebuit să mi se întâmple niciodată"

Jurnalista din Germania, care s-a murdărit de noroi înainte de transmisiunea LIVE ca să pară că i-a ajutat pe sinistraţi şi care a fost concediată de RTL, şi-a cerut scuze publice, după ce scandalul a făcut înconjurul lumii.

de Monica Palade

la 23.07.2021, 23:11

Reportera concediată de RTL, după ce s-a murdărit pe haine de noroi înainte de transmisiunea Live, scuze publice: "Ca jurnalist, acest lucru nu ar fi trebuit să mi se întâmple niciodată" - Instagram

Susanna Ohlen, 39 de ani, spune că a acţionat aşa pentru că s-a simţit „ruşinată” să raporteze din oraşul inundat în haine curate.

„Ca jurnalist, acest lucru nu ar fi trebuit să mi se întâmple niciodată. Ca persoană care pune suflet la suferința tuturor celor afectați, mi s-a întâmplat mie. Îmi pare rău. După ce am oferit ajutor în regiune în zilele precedente, mi-a fost rușine să stau în fața camerei de luat vederi în haine curate, lângă ceilalți salvatori. Ca urmare, fără să mă gândesc de două ori, mi-am întins noroi pe haine”, a scris jurnalista pe pagina sa de Instagram.

Concediată pentru faptele sale

Ohlen, care găzduia și „Good Morning Germany”, a fost prezentată de RTL ca o persoană care și-a oferit ajutorul la operațiunile de curățenie din Bad Münstereifel, din statul Renania de Nord-Westfalia, oraș care a înregistrat daune pe scară largă după precipitațiile abundente de săptămâna trecută.

La scurt timp după ce imaginile cu ea au devenit virale, RTL a decis să o concedieze. „Acțiunile reporterului nostru contrazic în mod clar principiile jurnalistice și propriile noastre standarde. Prin urmare, am suspendat-o luni, după ce am aflat despre asta”, a declarat RTL.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Reportera concediată de RTL, după ce s-a murdărit pe haine de noroi înainte de transmisiunea Live, scuze publice: "Ca jurnalist, acest lucru nu ar fi trebuit să mi se întâmple niciodată"