Antena Meniu Search
x

Video Reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu, corespondenţă din Ucraina. Cum arată Mariupol, după bombardament: case distruse, oameni puşi pe fugă. Cine rămâne, stă în buncăre

Primele semne ale intervenției militare au fost auzite aşadar în această dimineaţă în mai multe orașe ucrainene. La Kiev, Harkov, Mariupol, Odessa, dar și în alte orașe din Ucraina au fost semnalate explozii puternice și focuri de armă, ceea ce arată că nu este vorba despre o operațiune limitată, ci despre un atac la scară largă.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 24.02.2022, 13:38

Vezi și

Lovitură după lovitură putem spune că încasează Ucraina. Se trage din nou, chiar în acest moent, undeva la 3-4 kilometri de oraşului Mariupol. Casele pe care le vedeţi au fost distruse în această dimineaţă. Oamenii se ascund în buncăre improvizate.

Situaţia nu este deloc una bună. Au murit cinci oameni în această dimineaţă, şase au fost răniţi. Autorităţile fac apel la calm, dar este greu ca oamenii să rămână calmi în astfel de momente. Magazinele au fost golite, sunt cozi la benzinării şi mulţi oameni se pregătesc să plece din Mariupol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu, corespondenţă din Ucraina. Cum arată Mariupol, după bombardament: case distruse, oameni puşi pe fugă. Cine rămâne, stă în buncăre