Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a surprins soţia care se luptă cu demenţa într-o reuniune emoţionantă, cu ocazia zilei de naştere, în Irlanda

Reîntâlnire emoţionantă în Dublin, Irlanda. Un om a încercat să îşi surprindă soţia cu ocazia aniversării vârstei de 90 de ani. Bărbatul fusese internat în spital în urma unor complicaţii, iar rudele nu au vrut să îi spună femeii că odată cu externarea, soţul doreşte să îi facă o surpriză. Se pare că aceasta suferă de demenţă, iar perioada în care cei doi au fost despărţiţi a fost cu atât mai dificilă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 28.01.2021, 11:31

Scena emoţionantă a avut loc în Dublin,Irlanda
Un bărbat și-a făcut soția să plângă de fericire, după ce a surprins-o la împlinirea vârstei de 90 de ani, odată cu externarea din spital - ellenmurphy38 via TikTok
  • Un soţ a dorit să îşi surprindă partenera cu ocazia aniversării ei
  • Femeia nu ştia că acesta urmează să fie externat din spital

Un bărbat și-a făcut soția să plângă de fericire, după ce a surprins-o la împlinirea vârstei de 90 de ani, odată cu externarea acestuia din spital.

Imaginile emoţionante surprind momentul în care Vincent și Mary O'Brien s-au reunit la casa lor din Dublin, Irlanda. Cuplul este căsătorit de 66 de ani și nu a petrecut niciodată un Crăciun separat.

Dar la începutul lunii decembrie, Vincent, în vârstă de 89 de ani, a trebuit să meargă la spital, din cauza complicațiilor cauzate de calculii biliari. Ellen Murphy, unul dintre nepoții cuplului, a spus că timpul în care bunicul a fost la spital a reprezentat o perioadă dificilă pentru Mary. Aceasta suferă de demență și nu știe cum să folosească un telefon inteligent.

Timp de 66 de ani, cei doi nu au petrecut separat vreun Crăciun 

Deoarece testele au durat mai mult decât de obicei din cauza pandemiei de coronavirus, cuplul nu a putut fi împreună de Crăciun și nimănui nu i s-a permis să-l viziteze pe Vincent în spital. Familia a primit în cele din urmă un apel de la unitatea medicală, prin care medicii au confirmat faptul că Vincent poate pleca acasă.

Cei dragi au decis să o surprindă pe Mary, căreia nu i se spusese de externarea soțului ei. Reacţia femeii a devenit de atunci virală pe TikTok, potrivit dailymail.co.uk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a surprins soţia care se luptă cu demenţa într-o reuniune emoţionantă, cu ocazia zilei de naştere, în Irlanda