Antena Meniu Search
x

Foto Cuplu de australieni spulberat de un şofer drogat. Tânăra urma să devină mamă în câteva luni

Doi tineri din Australia au fost spulberaţi de o maşină, în timp ce îşi plimbau câinii. Şoferul vinovat conducea drogat, iar autoturismul fusese furat. Mai mult, tânărul de la volan a şi fugit de la faţa locului, înainte de sosirea poliţiei. Cei doi îndrăgostiţi urmau să devină părinţi în doar câteva luni.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 27.01.2021, 08:28

Şoferul vinovat conducea drogat, iar maşina fusese furată
Cei doi tineri din Australia au fost spulberaţi de o maşină în timp ce îşi plimbau câinii - Facebook
  • Cuplu spulberat de un tânăr care conducea sub influenţa drogurilor
  • Incidentul a avut loc la est de Brisbane, în Australia

O femeie însărcinată și partenerul ei postau cu mândrie pe reţelele sociale o ecografie a bebelușului lor nenăscut, cu doar câteva săptămâni înainte de a fi ucişi în mod tragic de către un şofer adolescent care conducea sub influenţa drogurilor. 

Kate Leadbetter şi Matty Field au fost uciși în timp ce își plimbau câinii, notează rapoartele locale. Cuplul se afla la o intersecție, atunci când tinerii au fost loviţi în plin de o maşină. Autorităţile susţin că autoturismul care a provocat accidentul era furat. 

Incidentul a avut loc la est de Brisbane, în Australia. Şoferul avea doar 17 ani, tocmai din acest motiv identitatea sa nu a fost dezvăluită de către ofiţeri. Acesta va răspunde în faţa instanţei pentru cele două acuzaţii de ucidere care i-au fost aduse. 

Potrivit poliției locale, adolescentul a furat maşina cu aproximativ o oră înainte de a se lovi de peretele unei case din apropiere. Apoi, se presupune că s-a ciocnit în mod deliberat cu o altă mașină. Cincisprezece minute mai târziu avea să ajungă în intersecţia în care urma să se întâmple tragedia. 

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță ar fi spus că 10 echipaje, inclusiv paramedici de îngrijire critică și un director medical au răspuns la incident și șase persoane au fost tratate de paramedici la fața locului pentru șoc și răni ușoare.

Tinerii australienii au decedat la faţa locului, iar şoferul a reuşit să fugă înainte ca poliţia să ajungă, potrivit mirror.co.uk.

Cei doi au lăsat în urmă o familie destrămată

Familia este cu atât mai îndurerată în condiţiile în care cei doi urmau să devină părinţi în doar câteva luni. Kate era însărcinată şi chiar recent postaseră o fotografie a unei ecografii. 

Sora ei, Kimberley, a împărtășit o fotografie pe Facebook a cuplului, în încercarea de a ajuta totodată la căutarea câinelui dat dispărut în ziua accidentului. Iubitul lor animal de companie a fost găsit ulterior.

Adolescentul, care a fost dus și el la spital pentru răni ușoare, trebuie să se confrunte cu acuzaţiile aduse la Tribunalul Brisbane pentru copii. Este vorba nu doar de cele două acuzații de crimă, ci şi de conducere periculoasă și furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cuplu de australieni spulberat de un şofer drogat. Tânăra urma să devină mamă în câteva luni