Antena Meniu Search
x

Român prins la furat în Italia, sare la bătaie şi este imobilizat după intervenţia carabinierilor

Aurel, un român de 46 de ani stabilit în Italia, a fost prins la furat în Sarmeola, Italia, şi a sărit să bată paznicii unui centru comercial.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.11.2019, 16:31

Românul a fost imobilizat cu dificultate de carabinieri
Românul ascunsese marfă furată de câteva zeci de mii de euro - Padova Oggi

Aurel, un român de 46 de ani stabilit în Italia, a fost prins la furat în Sarmeola, Italia, şi a sărit să bată paznicii unui centru comercial.

A intrat într-un magazin spre finalul programului, sperând că paznicii şi angajaţii sunt obosiţi şi mai puţin vigilenţi.

Românul ascunsese marfă furată în valoare de câteva zeci de mii de euro

Conform Padova Oggi, s-a infiltrat printre rafturile magazinului, a luat o pereche de pantofi sport, i-a ascuns sub haine şi a vrut să fugă.

Comportamentul său a atras însă atenţia paznicilor magazinului care au încercat să-l imobilizeze pentru a recupera marfa.

A fost momentul în care românul a sărit la bătaie. Şi-a lovit adversarii cu pumnii şi picioarele şi a fost imobilizat abia după intervenţia carabinierilor.

Însă nici în prezenţa acestora nu a vrut să coopereze.

Oamenii legii au rămas uimiţi când au descoperit la domiciliul românului marfă furată în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Românul a fost reţinut şi urmează să fie judecat pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român prins la furat în Italia, sare la bătaie şi este imobilizat după intervenţia carabinierilor