Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi şoferi au văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Franţa. Un român arunca bolovani uriaşi în maşini, de pe o pasarelă

Doi şoferi au văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Franţa. Un român arunca bolovani uriaşi în maşini, de pe o pasarelă. A lovit de două ori în cinci zile şi până la urmă a fost prins.

de Redactia Observator

la 26.05.2018 , 13:56

Doi şoferi au văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Franţa. Un român arunca bolovani uriaşi în maşini, de pe o pasarelă. A lovit de două ori în cinci zile şi până la urmă a fost prins.

Prima oară, Ioan, un român care locuia într-un cort pe marginea autostrăzii A9, care leagă Franţa de Spania, în apropiere de Perpignan, a lovit pe 19 mai, în jurul orei 23. A aruncat de pe pasarelă un bolovan de 16 kg.

Acesta a căzut pe capota unui Citroen C1, cu doi oameni la bord. A făcut praf motorul, a ricoşat în parbriz. Airbag-urile s-au deschis, şoferul a pierdut vizibilitatea, frânele nu i-au mai funcţionat, dar a avut prezenţă de spirit şi a tas frâna de mână. Şi el şi femeia din dreapta au scăpat cu răni minore.

Articolul continuă după reclamă

Pe 23 mai, ziua în amiaza mare, Ioan a aruncat din nou bolovani. De data asta a lovit cu un singur bolovan două maşini, dar pagubele au fost minore. Jandarmii francezi l-au arestat la câteva zeci de minute după incident.

A fost judecat în regim de urgenţă vineri şi condamnat la 3 ani de închisoare, fără drept de eliberare condiţionată. A primit de asemenea 10 ani interdicţie de a intra în Franţa. La tribunal i-a spus judecătorului că arunca pe şosea cu bolovani pentru că era supărat: "Mi-am pierdut actele şi nu pot să îmi mai găsesc de muncă!"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Doi şoferi au văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Franţa. Un român arunca bolovani uriaşi în maşini, de pe o pasarelă