Antena Meniu Search
x

Un român a fost prins în mijlocul unui atac armat, în inima New York-ului. Care este starea tânărului de 29 de ani

A fost împuşcat în spate, după ce un individ a deschis focul în apropiere de Empire State Building. Tânărul se plimba prin oraş, când glonţul l-a atins.=

Vezi și

A fost împuşcat în spate, după ce un individ a deschis focul în apropiere de Empire State Building. Tânărul se plimba prin oraş, când glonţul l-a atins. Alţi doi bărbaţi au fost răniţi.

Sunt scene dramatice, filmate de martori imediat după atacul armat din inima oraşului New York. Printre cei trei răniţi, este şi un român. Un tânăr de 29 de ani care tocmai ieşea dintr-un magazin, când a fost împuşcat în spate. Atacatorul a deschis focul la întâmplare, după un conflict cu alţi doi indivizi. Zeci de poliţişti din New York au fost mobilizaţi după atac. 

Întinşi pe jos, răniţii au fost înconjuraţi de martorii şocaţi. 

Românul împuşcat a ajuns la un spital din metropolă, iar starea lui este stabilă, a anunţat Consulatul General al României la New York. 

Împuşcăturile au avut loc în cartierul Manhattan, cea mai faimoasă zonă din oraşul New York. La doar câteva străzi distanţă se află Empire State Bulding, un simbol al metropolei americane.

Locul incidentului continuă să fie împânzit de poliţiştii care încearcă să afle nu doar ce s-a întâmplat, ci şi de la ce a pornit conflictul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român a fost prins în mijlocul unui atac armat, în inima New York-ului. Care este starea tânărului de 29 de ani