Antena Meniu Search
x

Român jefuit în Dubai, cu un pistol de jucărie, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără cunoscută pe un site de socializare

Un român a trecut prin momente dificile, în Dubai, după ce şi-a întâlnire cu o tânără cunoscută pe un site de socializare şi a ajuns să fie jefuit cu ajutorul unui pistol de jucărie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.12.2020, 12:20

Jefuirea românului ar fi fost pusă la cale de o tânără de 21 de ani
Românul a fost atacat într-o cameră de hotel din Dubai - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul a fost jefuit în Dubai de un lanţ de aur, 500 de dolari şi 2.000 de lei.
  • Procesul celor care l-au jefuit pe român în Dubai continuă pe 5 ianuarie.

Românul a cunoscut o tânără de 21 de ani, din Nigeria, prin intermediul unui celebru site de socializare şi a decis să-şi dea întâlnire cu aceasta.

Conform MENAFN - Khaleej Times, românul chiar a acceptat se meargă cu tânăra în camera de hotel a acesteia, acolo unde, însă, era aşteptat de mai multe persoane.

Doi bărbaţi şi două femei, toţi din Nigeria, ar fi participat la jefuirea românului. Unul dintre bărbaţi l-ar fi imobilizat pe românul, iar ulterior acesta din urmă chiar ar fi fost ameninţat cu un pistol de jucărie.

Atacatorii i-au furat românului banii şi cardurile şi l-au ameninţat cu pistolul pentru ca acesta să le spună codurile de la carduri.

Atacatorii au fost prinşi în Ajman, localitate situată la circa 40 de kilometri de Dubai.

S-a stabilit că atacatorii l-ar fi lăsat pe român fără un lanţ de aur, 500 de dolari şi 2.000 de dolari.

Procesul celor care l-au jefuit pe român în Dubai continuă pe 5 ianuarie

Tânăra de 21 de ani, care ar fi pus la cale întreaga acţiune, ar fi închiriat pentru două zile camera de hotel în care a fost jefuit românului, special pentru o asemenea lovitură.

Tânăra a negat o parte din acuzaţii, precizând că atacatorii nu au putut extrage bani de pe carduri pentru că românul le-ar fi dat coduri greşite.

A fost însă dată în vileag de unul dintre bărbaţii care a participat la acţiunea şi care ar fi recunoscut că tânăra i-ar fi dat 200 de dolari şi 280 de lei pentru a-i trimite rudelor din ţara natală.

Acum, toţi participanţii la jaf riscă pedepse aspre, în special tânăra de 21 de ani care ar fi pus la cale întreaga acţiune.

Procesul continuă, următorul termen fiind pe 5 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român jefuit în Dubai, cu un pistol de jucărie, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără cunoscută pe un site de socializare