Antena Meniu Search
x

Român judecat în Țara Galilor pentru tentativă de omor, după ce ar fi dat cu mașina peste cumnatul său

David Ristea, un român de 25 de ani stabilit în Țara Galilor, este judecat pentru tentativă de omor, după ce ar fi dat cu mașina peste cumnatul său.

De Cristi Ioniţă la 01.10.2020, 16:46
Românul judecat în Țara Galilor pentru tentativă de omor are 25 de ani
Cumnatul românului, lovit cu mașina, a fost transportat cu un elicopter la spital - South Wales Argus
  • Românul riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.
  • Victima românului a rămas cu sechele pe viață, după accident.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Incidentul s-a petrecut în octombrie anul trecut, când Strugurel Lăcătuș a fost lovit în plin de o mașină despre care se spune că ar fi fost condusă de Ristea.

Conform South Wales Argus, Strugurel Lăcătuș este fratele Adinei Lăcătuș, soția lui David Ristea. 

Ristea este acuzat că a vrut să se răzbune astfel pe Strugurel Lăcătuș, după un alt incident petrecut în vara anului trecut.

În iulie anul trecut, David Ristea, Strugurel Lăcătuș, Mugurel Lăcătuș și Laurențiu Lăcătuș se deplasau cu mașina de la Aeroportul Bristol spre Newport.

La un moment dat, Ristea a fost implicat într-un conflict cu frații Lăcătuș și astfel ar fi rămas cu ură față de Strugurel Lăcătuș.

Iar pe 8 octombrie 2019, Ristea l-ar fi lovit cu mașina pe Strugurel Lăcătuș pe Wharf Road, din Newport.

Strugurel a suferit răni grav și cu sechele. Imediat după accident a primit îngrijiri medicale de la o studentă la medicină aflată din întâmplare în zonă. Ulterior, victima a fost transportată cu un elicopter la spital.

David Ristea recunoaște că se afla în mașina care l-a lovit pe Strugurel Lăcătuș, dar spune că era doar pasager și că la volan se afla un alt român, Mugurel Stoica, vărul său.

Procurorii au precizat însă că vor prezenta dovezi care să arate că Mugurel Stoica nu se afla în Țara Galilor la momentul respectiv.

Procesul românului de 25 de ani continuă.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Român judecat în Țara Galilor pentru tentativă de omor, după ce ar fi dat cu mașina peste cumnatul său