Antena Meniu Search
x

Român mort într-un accident cu iz de tentativă de omor, în Germania

Accident cu iz de tentativă de omor în Germania. Un român a murit şi alţi trei au fost răniţi, după ce şoferul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens. Soţia a reuşit să scape, aruncându-se din maşină înainte de impact. 

de Redactia Observator

la 23.09.2020, 22:39

Vezi și
  • Românul de 43 de ani a pătruns cu mașina pe contrasens.
  • Alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului din Germania.

Doi români, soţ şi soţie, călătoreau împreună, în aceeaşi maşină. 

Doar că, din senin, bărbatul de 43 de ani a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină care circula regulamentar. A murit pe loc în urma impactului violent. Nici nu purta centură. 

Femeia a sărit din maşină şi a scăpat cu viaţă. Alţi trei pasageri din maşină au fost răniţi. 

Polițist: În maşină au fost găsite trei persoane cu răni de la mici până la foarte grave şi au fost duşi de criminalişti la spitalul din Rothenburg ob der Tauber.

Părea un accident nefericit, cauzat de neatenţie sau oboseală. Povestea s-a schimbat dramatic când soţia românului a ajuns la spital şi le-a povestit medicilor şi poliţiştilor ce s-a întâmplat. 

Ar fi avut loc o ceartă între ei, în maşină, un conflict spontan. Femeia le-a spus poliţiştilor că ar fi ameninţat-o cu moartea chiar înainte de producerea accidentului. Pentru a se salva, femeia a sărit din maşină cu doar câteva clipe înainte de impact. 

Poliţiştii anchetează acum o posibilă tentativă de omor. Presa din Germania spune că sunt două ipoteze - ori românul a încercat să se sinucidă, ori a încercat să îşi omoare soţia.

Ministerul de Externe și Ambasada României în Germania au aflat de accident de la Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român mort într-un accident cu iz de tentativă de omor, în Germania