Antena Meniu Search
x

Român mort în Germania după ce a intrat cu Fordul într-un BMW, soția sărise din mașină cu doar câteva clipe înainte

Un român a murit într-un grav accident produs în apropiere de localitatea bavareză Rothenburg ob der Tauber, din Germania. Bărbatul a intrat din senin cu mașina Ford pe contrasens și s-a izbit puternic de un BMW care circula regulamentar. Povestea a devenit și mai complicată după ce polițiștii germani au aflat că soția acestuia se aruncase din autoturism, cu doar câteva clipe înainte de impact, cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan. Atenție, informații și imagini ce pot afecta emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.09.2020, 16:59

  • Autoritățile din Germania nu exclud varianta unui gest premeditat
  • Românul a decedat în urma impactului devastator, iar alte trei persoane au ajuns la spital
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

Tragedia a avut loc luni seara, în jurul orei 21:30. Potrivit publicației locale rosenheim24.de, un român în vârstă de 43 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a intrat cu mașina marca Ford pe contrasens și s-a ciocnit puternic de un BMW care venea din sens opus.

Român mort într-un accident în Germania

Echipajele de prim ajutor sosite imediat la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă rănile erau mult prea grave. Se pare că bărbatul nu purta centură în momentul impactului.

De altfel, coliziunea a fost atât de puternică, încât un motor a sărit pe mijlocul carosabilului.

Român mort într-un accident în Germania

Alți trei pasageri au suferit răni și au fost transportați imediat la spital. "Au fost foarte norocoși ținând cont de distrugeri", a declarat Michael Maul, șeful departamentului de poliție din Rothenburg ob der Tauber, potrivit sursei citate.

Polițiștii bavarezi nu exclud un gest premeditat

Ancheta a devenit și mai complicată după ce o altă victimă, soția românului decedat, a fost adusă la spital cu răni grave, în aceeași noapte.

Român mort într-un accident în Germania

Femeia a povestit că s-a aruncat din mașină cu doar câteva clipe înainte ca Ford Focusul să intre pe contrasens, din cauza unui conflict spontan. Ar fi fost amenințată cu moartea chiar înainte de producerea tragicului accident.

Român mort într-un accident în Germania

Din primele cercetări, se pare că românul de 43 de ani a virat brusc pe contrasens la scurt timp după ce femeia a scăpat din autoturism. 

Potrivit Süddeutsche Zeitung, poliția din Ansbach face cercetări cu privire la o posibilă tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Român mort în Germania după ce a intrat cu Fordul într-un BMW, soția sărise din mașină cu doar câteva clipe înainte