Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român ucis în bătaie în Italia, pentru că făcea zgomot. Criminalii, 2 români, au vrut să-i păcălească pe polițiști

Un român a fost ucis în Italia, la Cisterna, pe motiv că ar fi făcut zgomot. Bărbatul a fost omorât în bătaie, dar agresorii au încercat să-i păcălească pe anchetatori, ca moartea să pară un accident. Doi români au fost însă arestați pentru crimă.

de Cristian Toteştean

la 24.03.2019 , 15:54

Mașină a poliției italiene la locul unei crime Un român a fost ucis în Cisterna, Italia, pe motiv că făcea zgomot - Il Resto del Carlino

Un român a fost ucis în Italia, pe motiv că ar fi făcut zgomot. Bărbatul a fost omorât în bătaie, dar agresorii au încercat să-i păcălească pe anchetatori, ca moartea să pară un accident. Doi români au fost însă arestați pentru crimă.

Constantin Bădălău a murit pe 4 martie, în localitatea Cisterna din Italia, iar, la prima vedere, moartea a părut un accident.

Cadavrul, care avea o rană pe față, indica faptul că victima s-a îmbătat și a căzut.

Articolul continuă după reclamă

Sâmbătă însă, la aproape 3 săptămâni de la deces, 2 români care erau colegii de cameră ai victimei au fost arestați pentru crimă. Alte 2 femei care locuiau în aceeași cameră sunt în vizorul anchetatorilor.

Au vrut să șteargă urmele crimei

Potrivit polițiștilor, cei doi l-au bătut pe român cu sălbăticie, până l-au ucis. Erau înfuriați că a făcut zgomot în timp ce ei se odihneau, spune Latina Press. Românii și cele două femei au făcut apoi curat în cameră, încercând să șteargă urmele crimei, pentru ca totul să pară un accident, că victima s-a lovit singură și a murit, în timp ce era băută. Însă cercetările poliției italiene au arătat că a fost vorba despre o crimă.

În plus, cei doi acuzați plănuiau să fugă din Italia, după incident, mai spun anchetatorii. Cei doi români sunt în prezent încarcerați la închisoarea din Latina. Femeile care se aflau în cameră sunt și ele cercetate.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Român ucis în bătaie în Italia, pentru că făcea zgomot. Criminalii, 2 români, au vrut să-i păcălească pe polițiști