Antena Meniu Search
x

Românul ucis în Costa Rica, victima unei reglări de conturi

Un român a fost executat ca-n filmele cu mafia! Ionuţ-George Otelac a fost împuşcat în traficul din Costa Rica, de doi indivizi aflaţi pe o motocicletă. Se afla în maşină, alături de iubita lui, o tânără fotomodel, vedetă în ţara din America Centrală.

de Redactia Observator

la 11.09.2019, 19:44

Vezi și

Un român a fost executat ca-n filmele cu mafia! Ionuţ-George Otelac a fost împuşcat în traficul din Costa Rica, de doi indivizi aflaţi pe o motocicletă. Se afla în maşină, alături de iubita lui, o tânără fotomodel, vedetă în ţara din America Centrală. Asasinarea celor doi a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Anchetatorii cred că atacul a fost comandat de traficanţii de droguri. În urmă cu 17 ani, românul a fost prins când transporta stupefiante.

A fost un atac contracronometru. 10 secunde a durat totul. 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care asasinii se apropie de maşina condusă de Ionuţ-George Otelac. Circulă, amândoi, pe o motocicletă şi poartă căşti cu vizorul tras, ca să nu fie identificaţi.

Într-o fracţiune de secundă, când traficul este încetinit, unul dintre atacatori coboară de pe motor. Se apropie de maşina de culoare gri şi îşi descarcă arma în cei doi tineri din maşină. 

Ionuţ-George Otelac era la volan. Iubita lui, Raquel María Gamboa, stătea în dreapta.

În vârstă de 25 de ani, tânăra era o vedetă în Costa Rica. Poza pentru reviste de fitness şi era o figură des întâlnită pe podiumurile de modă. De câteva luni îşi găsise sufletul pereche. Trăia o poveste de dragoste cu românul în vârstă de 38 de ani. 

De altfel, şi în ultimul mesaj de pe pagina de Instagram i-a mărturisit iubirea. 

Iar martorii spun că, în maşină, cei doi au fost găsiţi îmbrăţişaţi, ca şi cum tânăra ar fi vrut să-şi protejeze iubitul cu trupul ei. 

Asasinii s-au făcut nevăzuţi în doar câteva clipe. Imediat, locul atacului s-a umplut de oameni care voiau să vadă scenele cumplite ale masacrului. Mai ales că ieri, la prânz, în apropierea bulevardului se desfăşura un eveniment local. 

Unul dintre paramedici spune că "în momentul în care am ajuns la faţa locului, am găsit un şofer cu mai multe răni prin împuşcare, la nivelul capului şi toracelui. Am găsit şi o persoană de sex feminin, de asemenea, cu mai multe plăgi la nivelul toracelui. Ambii fără semne vitale".

Românul şi iubita lui au fost asasinaţi chiar în faţa primăriei din Alajuelita, un oraş situat la câţiva kilometri de capitala San Jose.

Poliţia a deschis o anchetă, dar totul pare să fie un asasinat la comandă. Ar putea fi vorba despre o reglare de conturi între clanuri mafiote, mai ales că Ionuţ-George Otelac este numit traficant de droguri, în presa din Costa Rica. 

În 2001, românul a fost arestat în aeroportul din acelaşi oraş. Avea în bagaje 20 de kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse în sticle de vin, iar arestarea lui a dus, atunci, la destructurarea unei reţele care transporta stupefiante în Olanda şi Ungaria.

Un localnic spune că "băieţii au prins momentul şi şi-au făcut treaba bine, să spunem aşa, că nu au împuşcat pe nimeni altcineva, doar pe cei din maşină. Băiatul s-a dat jos şi a tras în maşină".

Românul era originar din Oradea. 

Potrivit presei din Costa Rica, poliţia nu i-a identificat încă pe atacatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Românul ucis în Costa Rica, victima unei reglări de conturi