Antena Meniu Search
x

Românca decapitată la Paris, incendiată de ucigaşul său

Pe trupul ei aproape carbonizat, anchetatorii au găsit urme de luptă. Tânăra s-a apărat până în ultima clipă. Dar n-a avut nicio şansă în faţa criminalului care a ucis-o fără niciun motiv, fără să-i pese că lasă trei copii orfani.

Vezi și

Ucigaşul nu s-a gândit la nimic. A ucis din pură plăcere. Şi-a ales victima la întâmplare, de pe stradă. Nu o cunoştea pe Emanuela, nu ştia că e mamă, nici că are doar 20 de ani.

Emanuela muncea într-o zonă rău famată a Parisului. Acolo s-a întâlnit cu cel care avea să o ucidă. Un tânăr de 21 de ani, furios că fusese concediat.

Bărbatul a atacat-o din senin şi a târât-o într-o pădure. Acolo, a chinuit-o şi a mutilat-o, cu o cruzime care i-a şocat şi pe anchetatorii francezi.

"Au găsit-o într-o pădure, moartă, decapitată, tăiată...", spune dărâmată de durere mama Emanuelei.

Şi aproape carbonizată. Ucigaşul a încercat să-şi acopere crima în cenuşă. A făcut însă o greşeală: şi-a uitat lucrurile la locul crimei.

"Cine a omorât-o... I-au găsit ochelarii şi telefonul."

Pe trupul Emanuelei, anchetatorii au găsit urme de luptă. Tânăra s-a apărat cu toată puterea. Dar a murit, cu zile, la mii de kilometri de casă.

Impresionat de tragedie, Gigi Becali a anunţat, de după gratii, că-i va plăti repatrierea.

"Tocmai atunci se lua legătura cu consulatul român de la Paris, în contextul în care se vorbea de repatrierea acestei tinere, pe banii domnului George Becali, pentru a se face repatrierea pe cheltuiala domniei sale, înmormântarea domniei sale.", a spus avocatul lui Gigi Becali, Daniel Ionașcu.

"După cum am înţeles eu de la dumnealui, e plătit totul. Până în Galaţi, să mi-o aducă până în Galaţi. Cei 10.000 de euro.". spune mama Emanuelei.

După înmormântare, femeia vrea să ducă mai departe dorinţa fiicei sale. Şi să-i crească pe cei mici.

"Sunt trei minori, unul se află instituţionalizat. În cazul celorlalţi doi copii, urmează să facem o evaluare şi să vedem dacă aceştia pot rămâne în familia naturală", au declarat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Emanuela se va întoarce acasă, într-un sicriu, peste câteva zile. Între timp, ucigaşul său, care şi-a recunoscut crima, se află după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românca decapitată la Paris, incendiată de ucigaşul său