Antena Meniu Search
x

Tănără româncă, înjunghiată de propria fiică în Italia. Copila de 14 ani a atacat-o pe femeie după ce şi-a încuiat surorile în baie

Scene cumplite într-o familie de români din Miradolo Terme, o comună din provincia Pavia, Italia. După ce şi-a încuiat surorile în baie, o fată de 14 ani a atacat-o pe mama ei cu cuţitul, apoi a fugit de acasă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.03.2021, 14:03

Tănără româncă, înjunghiată de propria fiică în Italia. Copila de 14 ani a atacat-o pe femeie după ce şi-a încuiat surorile în baie - La Stampa / imagine ilustrativă

Grozăvia a avut loc sâmbătă dimineață.

Adolescenta era acasă cu mama ei, o româncă de 35 de ani, surorile de 4 şi, respectiv, 16 ani, și partenerul mamei sale, un cetăţean italian. 

Fata de 14 ani şi-a încuiat surorile în baie, a mers apoi în băcătărie, a luat un cuţit şi, din spate, și-a înjughiat în gât propria mamă.

Citește și:
Pe acelaşi subiect

Iubitul româncei, care dormea ​​într-o cameră, a fost trezit de țipetele femeii și a alertat autoritățile.

În scurt timp, la fața locului au ajuns medicii de pe ambulanță, care au stabilizat-o pe româncă, apoi au transportat-o la spitalul din Lodi. Femeia a suferit o intervenție chirurgicală, rana produsă de cuţit fiind adâncă de 3 centimetri, scrie Il Giro.

După ce a comis atacul, adolescenta a fugit de acasă. A fost găsită mai târziu de carabinieri, în timp ce rătăcea în stare de șoc pe străzile orașului.

Filmul atacului, reconstituit de carabinieri

Nu se știe, deocamdată, ce anume a determinat-o pe fată să comită un asemenea gest. Ea a fost plasată în arest, apoi dusă la închisoarea Beccaria din Milano. 

Copila a fost audiată de carabinieri, pentru a reconstrui filmul atacului și pentru a confirma ipoteza infracțiunii de tentativă de crimă sau vătămare corporală gravă.

Jurnaliştii italieni susţin că adolescenta ar fi putut suferi, de-a lungul anilor, din cauza lipsei figurii paterne în viaţa ei, ajungând să-şi "învinovățească" mama pentru asta.

Tatăl ei şi a surorii ei de 16 ani este de naționalitate albaneză și trăiește acum în Germania, după o separare furtunoasă de româncă. 

După despărţirea de acesta, mama fetei s-a recăsătorit cu un alt bărbat, italian, tatăl fiicei celei mici, în vârstă de 4 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tănără româncă, înjunghiată de propria fiică în Italia. Copila de 14 ani a atacat-o pe femeie după ce şi-a încuiat surorile în baie