Antena Meniu Search
x

Tânără româncă răpită, sechestrată și bătută în Italia. "M-a legat de mâini şi de picioare și m-a agățat de cârligul de la mașină"

Caz cutremurător în Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 33 de ani a fost supusă unor chinuri inimaginabile de un cetăţean bulgar care i-a fost iubit. Femeia acuză că a fost răpită, sechestrată, bătută şi abuzată de bărbatul de 35 de ani, cu care are doi copii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2019, 08:47

O româncă a fost răpită, sechestrată şi bătută în Italia
Tânără româncă sechestrată și bătută în Italia - Profi Media / Imagine ilustrativă

Caz cutremurător în Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 33 de ani a fost supusă unor chinuri inimaginabile de un cetăţean bulgar care i-a fost iubit. Femeia acuză că a fost răpită, sechestrată, bătută şi abuzată de bărbatul de 35 de ani, cu care are doi copii.

Marţi, 5 noiembrie, un cetăţean bulgar în vârstă de 35 de ani a fost trimis în judecată de Tribunalul din Lanciano, provincia Chieti, fiind acuzat de fosta sa iubită, o româncă de 33 de ani, că a sechestrat-o şi a supus-o unor tratamente inumane.

Potrivit Il Messaggero, calvarul femeii a început în 11 septembrie 2017, când bărbatul a luat-o cu forţa pe tânără în Italia, din România. A dus-o în Lanciano, la bordul unei maşini Citroen Saxo, bulgarul înlăturând mânerele portierelor pentru ca fata să nu iasă din autoturism.

Cei doi au ajuns în Italia a doua zi, în data de 12 septembrie și s-au stabilit la Castel Frentano, unde femeia a încept să fie supusă violențelor fizice și psihice. 

Româncă supusă unor chinuri greu de imaginat, în Italia

Jigniri și amenințări cu moartea, făcute cu un cuțit sau sau o foarfecă pentru curățat copacii, bătai, palme şi pumni în faţă. A mers până într-acolo încât a ajuns să o lege la mâini și la picioare, apoi să o agațe de cârligul maşinii. 

„Dacă faci ceea ce-ți spun, nu-ți fac rău. Altfel, te omor!”, o ameninţa bulgarul. 

Într-o altă zi, omul ar fi încercat să iasă cu mașina de pe carosabil: „Dacă tot nu reușesc să te omor singur, o fac ieşind cu maşina de pe drum, așa murim împreună”.

Tânăra nu avea voie să plece de acasă singură sau să intre în contact cu alte persoane. Trei zile la rând, românca a fost forţată să întreţină relaţii intime, împotriva voinţei sale.

În cele din urmă, tâăra a reușit să scape din mâinile abuzatorului și să se întoarcă în România.

Bărbatul a fost denunţat, iar marţi, 5 noiembrie, a fost trimis în judecată de Tribunalul din Lanciano, provincia Chieti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă răpită, sechestrată și bătută în Italia. "M-a legat de mâini şi de picioare și m-a agățat de cârligul de la mașină"