Româncă ridicată direct de pe aeroportul din Milano, după ce a jefuit doi pensionari

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 14.11.2020, 13:50.
Actualizat: 14.11.2020, 13:55

O româncă de 21 de ani a fost ridicată de polițiștii italieni direct de pe Aeroportul Milano Malpensa, după ce ar fi jefuit doi pensionari.

Românca implicată în acest caz are 21 de ani

Românca intenționa să se întoarcă în țara natală

Hepta - imagine ilustrativă

Incidentul s-a produs în timpul zilei de vineri, când românca se pregătea să se îmbarce într-un avion cu destinația România.

Conform La Voce di Nova Rovigo, înainte de a ajunge pe Aeroportul Milano Malpensa, românca ar fi furat mai multe bijuterii din aur de la doi pensionari.

Românca i-ar fi abordat pe pensionari pe o stradă din Rovigo, oraș situat la circa 250 de kilometri de Milano Malpensa.

Le-ar fi solicitat câteva indicații, iar apoi, profitând de neatenția pensionarilor, a reușit să le sustragă mai multe bijuterii.

Aceștia însă și-au dat seama rapid de ce se întâmplă, au abordat un echipaj de poliție, iar oamenii legii au introdus în sistemul de căutare detalii despre suspectă.

Românca a fost identificată pe aeroportul din Milano și dusă la audieri. Sursa amintită precizează că asupra româncei ar fi fost descoperite bijuteriile furate de la cei doi pensionari.

Mai mult, se presupune că românca intenționa să se întoarcă în țara natală tocmai pentru a scăpa de căutările autorităților italiene.

Românca a fost reținută, iar ancheta continuă în acest caz.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.