Antena Meniu Search
x

Tânără româncă ucisă în Germania. Cadavrul femeii a fost găsit la mansarda unui bloc din Borgholzhausen

O tânără româncă de 37 de ani a fost găsită moartă, miercuri noapte, într-un apartament situat la mansarda unui bloc din Borgholzhausen, districtul Gütersloh din Germania. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.01.2020, 11:51

Românca de 37 de ani a fost ucisă într-un apartament, în Borgholzhausen
Tânără româncă ucisă în Germania. Cadavrul femeii a fost găsit la mansarda unui bloc din Borgholzhausen - owl24.de / DPA

O tânără româncă de 37 de ani a fost găsită moartă într-un apartament situat la mansarda unui bloc din Borgholzhausen, districtul Gütersloh din Germania. 

Miercuri dimineaţă, poliţia din Bielefeld a fost alertată de iubitul româncei de 37 de ani, îngrijorat că tânăra nu i-a deschis ușa apartamentului.

Ajunşi la adresa indicată, polițiștii au deschis ușa și au găsit-o pe femeie moartă, pe podea.

owl24.de scrie că pe trupul tinerei, care era decedată de câteva ore, se observau urme de violență extremă, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma autopsiei.

Potrivit radioguetersloh.de, înainte de producerea crimei, în apartamentul femeii ar fi avut loc o ceartă. 

Poliția penală din Bielefeld, împreună cu colegii de la poliția criminală Gütersloh, au demarat deja o anchetă și au anunțat că există deja două persoane reținute în acest caz.

Doi bărbaţi, care ar fi avut relații amoroase cu femeia, sunt interogaţi de anchetatori, cercetările în acest caz fiind în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă ucisă în Germania. Cadavrul femeii a fost găsit la mansarda unui bloc din Borgholzhausen