Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Români arestaţi în Germania după ce au tăiat o capră şi o oaie de la Grădina Zoologică din Berlin

Doi români au fost arestaţi în Germania, la Berlin, după ce au furat mai multe animale de la Grădina Zoologică şi apoi le-au tăiat.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 14:40

Români arestaţi în Germania după ce au tăiat două animale furate de la Grădina Zoologică - DW

Doi români au fost arestaţi în Germania, la Berlin, după ce au furat mai multe animale de la Grădina Zoologică şi apoi le-au tăiat.

Cei doi români au fost arestaţi de poliţiştii din Berlin după ce au fost prinşi în flagrant, duminică, 18 februarie, la scurt timp după ce au hăcuit o capră gestantă de Angora pe care o furaseră din Grădina Zoologică.

Unul dintre români avea asupra lui un cuţit plin de sânge, iar nu departe de locul unde cei doi au fost prinşi a fost găsit un rucsac în care se aflau picioare de animale şi o pereche de mănuşi pline de sânge.

Articolul continuă după reclamă

După prinderea românilor, poliţiştii au găsit şi cadavrul caprei de Angora care se numea 'Lilly' şi care, potrivit reprezentanţilor Grădinii Zoologice, era gestantă.

Cei doi români sunt suspectaţi că, în urmă cu trei săptămâni, au ucis, în acelaşi mod, o oaie gestantă pe care au furat-o de la Zoo după ce au aruncat-o peste un gard înalt de 2,3 metri, notează DW.

Suspecţii au fost acuzaţi de cruzime faţă de animale şi furt calificat şi au fost arestaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Români arestaţi în Germania după ce au tăiat o capră şi o oaie de la Grădina Zoologică din Berlin