Antena Meniu Search
x

Patru români arestați după ce au bătut un bărbat până l-au băgat în spital, la Torino

Patru români au fost arestați și sunt acuzați de tentativă de omor, după ce au bătut un bărbat până l-au băgat în spital la Torino, în Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.04.2020, 18:00

Românii l-ar fi bătut pe marocan pentru a se răzbuna
Românii au fost prinși la scurt timp după atac - Torino Oggi
  • Patru români au fost arestați la Torino, în Italia.
  • Românii au bătut un marocan până l-au băgat în spital.

Patru români au fost arestați și sunt acuzați de tentativă de omor, după ce au bătut un bărbat până l-au băgat în spital la Torino, în Italia.

Cei patru români au atacat un marocan de 36 de ani fără adăpost care se refugiase într-o fabrică abandonată din Torino pe perioada pandemiei de coronavirus.

Conform Sky Tg24, cei patru s-au dat polițiști, au pătruns în fabrică și l-au atacat pe marocan inclusiv cu un ciocan și cu o bară de metal.

Victima a fost transportată la spital, în stare gravă. Inițial, i s-au dat șanse minime de supraviețuire. Totuși, marocanul își va reveni din punct de vedere medical, însă are nevoie de aproximativ 90 de zile de spitalizare.

Românii au fost identificați rapid și s-a stabilit că au între 32 și 51 de ani. Toți cei patru au ajuns după gratii și riscă ani grei de închisoare, fiind acuzați de tentativă de omor.

Ancheta a scos la iveală faptul că unul dintre români și marocanul au avut un conflict cu o seară înainte, astfel că românii au căutat să se răzbune.

Procurorii caută să afle motivul care a dus la conflictul dintre român și marocan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Patru români arestați după ce au bătut un bărbat până l-au băgat în spital, la Torino