Antena Meniu Search
x

Trei români care alimentau deținuții dintr-o închisoare din Italia cu droguri și telefoane mobile au fost reținuți

Trei români au fost reținuți la Biella, în Italia, pe motiv că alimentau deținuții de la închisoarea din oraș cu droguri și telefoane mobile.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.07.2020, 17:41

Românii riscă ani grei de închisoare, fiind acuzați de comiterea mai multor infracțiuni
Românii aruncau pachete cu droguri și telefoane mobile peste gardul închisorii din Biella - La Stampa
  • Cei trei români riscă ani grei de închisoare, fiind acuzați de comiterea mai multor infracțiuni.
  • Anchetatorii vor să afle cine erau beneficiarii serviciilor prestate de români.

Doi bărbați și o femeie implicați în poveste au ajuns la rândul lor după gratii și riscă să ajungă colegi de penitenciar cu deținuții care apelau până acum la serviciile lor.

Conform La Stampa, autoritățile locale au demarat o acțiune de supraveghere după ce au observat în mai multe rânduri că o mașină înmatriculată în Torino oprea constant și în mod inexplicabil în apropiere de închisoarea din Biella.

Marți seara, mașina suspectă a oprit din nou în apropiere de închisoarea respectivă. Unul dintre românii din mașină s-a postat în dreptul autoturismului, pentru a-și anunța compatrioții în cazul în care se apropie vreo altă mașină, iar ceilalți doi români au început să arunce mai multe pachete peste gardul închisorii.

Polițiștii au intervenit prompt și i-au imobilizat pe cei trei români, iar din curtea închisorii au recuperat pachetele aruncate de aceștia.

S-a stabilit că în pachete erau cinci telefoane mobile, patru cartele reîncărcabile, 100 de grame de hașiș, 700 de tablete de amfetamină și 100 de tablete de Subutex.

Cei trei români riscă ani grei de închisoare pentru infracțiunile comise, însă ancheta este departe de a fi încheiată. Autoritățile italiene vor să afle și identitatea celor care urmau să beneficieze de pachetele aruncate de români peste gardul închisorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Trei români care alimentau deținuții dintr-o închisoare din Italia cu droguri și telefoane mobile au fost reținuți