Antena Meniu Search
x

Românii care s-au folosit de fiul lor pentru a fura un ceas de lux din celebrul Harrods, condamnaţi la închisoare

Doi români stabiliţi în Anglia, Ilie şi Marta, s-au folosit de fiul lor pentru a fura un ceas de lux din celebrul magazin londonez Harrods, iar acum au fost condamnaţi la închisoare pentru fapta lor.

de Redactia Observator

la 15.12.2020, 22:41

Românii au furat un ceas evaluat la 67.000 de lire sterline
Ilie şi Marta au fost prinşi la câteva zile după ce au comis furtul - Central News via Daily Mail
  • Românii au fost prinşi la câteva zile după ce au comis furtul.
  • Românii se pregăteau să părăsească Anglia când au fost prinşi.

Cei doi români au comis furtul în 19 septembrie, când au pus mâna pe un ceas evaluat la 67.000 de lire sterline.

Conform Daily Mail, în prealabil, Ilie şi Marta, ambii de 33 de ani, au mers în inspecţie la magazinul respectiv, pentru a vedea aşezarea ceasurilor de lux şi a sistemelor de supraveghere.

Pe 19 septembrie, însoţiţi de fiul lor de numai şase ani, au mers din nou la Harrods, au distras atenţia angajatului, au ridicat ceasul vizat şi l-au înlocuit cu o replică ascunsă iniţial în haina copilului.

Au fost prinşi după câteva zile, în portul Dover, unde se pregăteau să se îmbarce pe feribot pentru a ajunge în Franţa, destinaţia finală fiind România.

Ceasul furat de români are o valoare de 67.000 de lire sterline

Sursa amintită precizează că, în momentul în care au fost luaţi la întrebări de poliţiştii englezi, Ilie avea la mână chiar ceasul de 67.000 de lire sterline.

Marţi, la aproape trei luni de la comiterea furtului, cei doi români au fost condamnaţi la închisoare. Ilie a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, iar Marta la opt luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românii care s-au folosit de fiul lor pentru a fura un ceas de lux din celebrul Harrods, condamnaţi la închisoare