Antena Meniu Search
x

Video Salvatori din Turcia, îngropaţi sub dărâmături. Momentul în care un munte de moloz cade peste ei

Bilanţ negru după cutremurele din Turcia şi Siria, la aproape o săptămână de când seismele cu magnitudinea de peste 7 au zguduit cele două ţări. Numărul cumulat al morţilor a depăşit sâmbătă 25.000, iar frigul şi lipsa de apă sau alimente au redus drastic şansele de a mai găsi persoane în viaţă, printre ruine. Însă chiar şi aşa, cu toate riscurile, salvatorii fac eforturi să mai găsească supravieţuitori. Imagini filmate în provincia Hatay surprind momentul în care un munte de moloz cade peste o echipă aflată în misiune.

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 18:28

- Twitter

Cutremurele din Turcia şi Siria încă mai fac victime, la aproape o săptămână de când seismele cu magnitudinea de peste 7 au zguduit cele două ţări. Bilanţul victimelor a depăşit sâmbătă 25.000 de morţi, cu peste 21.800 de decese doar în Turcia a anunţat preşedintele Recep Tayyip Erdogan, potrivit BBC.

O clădire s-a prăbuşit peste salvatori, după cutremurele din Turcia

Salvatorii încă mai au speranţă că pot găsi supravieţuitori printre dărâmături, deşi foamea şi frigul i-ar fi putut ucide deja pe cei prinşi sub clădirile prăbuşite. Însă şi ei sunt, la rândul lor, în pericol. Imagini filmate în Turcia surprind momentul în care un munte de moloz cade peste o echipă de salvatori, în provincia Hatay. Nu se ştie care a fost soarta lor, dacă au scăpat cu viaţă sau au fost răniţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miracole după Infern. Poveştile supravieţuitorilor

Cutremurele devastatoare care au răpit mii de vieţi şi au distrus oraşe întregi în Turcia şi Siria scot la iveală poveşti emoţionante. Fie că este vorba despre adevărate miracole - copii salvaţi în ultima clipă de sub ruine sau oameni care mai au puterea să zâmbească după ce au fost la un pas de moarte - ori despre tragedii, imagini cât o mie de cuvinte au făcut înconjurul lumii. În ciuda fricii că este prea târziu ca oamenii să mai fie salvaţi din dezastrul provocat de cutremurele din Turcia, momente de salvări miraculoase încep să iasă la iveală. Noaptea trecută, o femeie însărcinată şi fiica ei de doar 6 ani au fost salvate, la aproape cinci zile de la momentul care a pus pe pauză vieţile tuturor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Salvatori din Turcia, îngropaţi sub dărâmături. Momentul în care un munte de moloz cade peste ei