Șase adolescenți, găsiți înghețați de frig la Dresda, într-un TIR venit din România. Tinerii au bătut cu pumnii în camion, ca să fie auziți

De Veronica Micu.
Publicat: 11.02.2021, 13:48.
Actualizat: 11.02.2021, 14:33

Șase tineri, între care cinci minori, au fost găsiți înghețați de frig, de poliția germană, într-un TIR venit din România. S-a întâmplat miercuri seară, când șoferul camionului își înregistra mărfurile la Biroul vamal din Dresda.

Șase adolescenți, găsiți înghețați de frig la Dresda, într-un TIR venit din România. Tinerii au bătut cu pumnii în camion, ca să fie auziți

mdr.de

Potrivit publicației locale mdr.de, care citează informații oferite de Poliția Federală, cei șase tineri erau din Afganistan.

Ca să fie auziți, cei șase refugiați au început să bată cu pumnii în remorcă, în momentul în care șoferul de TIR își înregistra marfa la biroul vamal principal din Dresda.

Adolescenții au îndurat temperaturi de minus 10 grade Celsius

Cei șase tineri, între care cinci minori, au îndurat temperaturi de minus 10 grade Celsius în camion.

Erau în șoc hipotermic, motiv pentru care serviciul de salvare i-a ajutat cu mai multe pături.

Tinerii au bătut cu pumnii în camion, ca să fie auziți

tag24.de

Șoferul a declarat că venea din România.

Cu toții au fost audiați de poliție, fiind declanșată o anchetă.

Oamenii legii trebuie să stabilească ce s-a întâmplat exact, unde urmau să ajungă cei șase tineri și dacă șoferul TIR-ului este implicat în vreo rețea de trafic de persoane.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.