Antena Meniu Search
x

Şase adolescenţi trimişi în judecată în legătură cu uciderea taximetristului român care lucra în Londra pentru a strânge bani de nuntă

Şase adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au fost trimişi în judecată în legătură cu uciderea unui taximetrist român în Londra.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.05.2021, 08:08

Gabriel, taximetristul român mort în Londra
Gabriel avea 37 de ani şi urma să facă nunta spre sfârşitul acestui an - Metropolitan Police via Evening Standard
  • Românul ucis în Londra avea doar 37 de ani.
  • Românul ucis în Londra urma să facă nunta spre sfârşitul acestui an.

Cei şase sunt acuzaţi că, în februarie, au participat la uciderea lui Gabriel, un român de 37 de ani care lucra ca taximetrist în Londra. Conform Evening Standard, trupul românului a fost găsit fără suflare în maşina sa, pe 17 februarie, în cartierul Tottenham.

Gabriel a fost înjunghiat, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el, românul pierzându-şi viaţa din cauza hemoragiei masive.

La circa trei luni de la producerea tragediei, şase adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au fost trimişi în judecată pentru că au participat la uciderea lui Gabriel. Ancheta a scos la iveală că cei şase intenţionau, în ziua respectivă, să fure maşinile mai multor taximetrişti, însă Gabriel şi-a dat seama că ceva nu este în regulă astfel că a încercat să dejoace planul adolescenţilor, iar pentru asta a fost înjunghiat mortal.

Românul urma să facă nunta spre sfârşitul acestui an

Pe acelaşi subiect

Vorbim despre un adolescent de 15 ani, trei adolescenţi de câte 16 ani şi câte un adolescent de 17 şi 18 ani. Toţi cei şase rămân în custodia forţelor de ordine cel puţin până la următorul termen al procesului.

Pe lângă acuzaţiile de furt, crimă şi complicitate la crimă, toate legate de moartea lui Gabriel, trei dintre adolescenţi mai sunt acuzaţi şi de comiterea altor infracţiuni. Doi dintre adolescenţii de 16 ani sunt acuzaţi că au furat smartphone-ul unei copile, în aceeaşi zi, iar adolescentul de 15 ani este acuzat de tăinuire pentru că a acceptat să păstreze smartphone-ul furat de ceilalţi adolescenţi.

Gabriel lucra în Londra pentru a strânge bani de nuntă. El urma să-şi unească destinul cu aleasa inimii spre sfârşitul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Şase adolescenţi trimişi în judecată în legătură cu uciderea taximetristului român care lucra în Londra pentru a strânge bani de nuntă